Retur av varer

Retur & reklamasjon

All informasjon om bytte og retur finner du her. Om du skulle ha spørsmål utover dette, kan du ta kontakt med oss enten via kontaktskjema eller sende mail til [email protected]

Angrerett

I henhold til angrerettloven (Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler av 2014 nr. 27) har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du mottok varene. Dersom du ønske å benytte deg av angreretten, må du ta kontakt med oss enten via kontaktskjema eller sende mail til [email protected] så fort som mulig. 

Om du hever hele kjøpet ditt vil du få tilbakebetalt beløpet innen 14 virkedager etter at vi har mottatt returen. Når returen er ferdig behandlet vil du motta en returkvittering på mail. Har du betalt med kort, vil beløpet tilbakeføres direkte til samme kort som ble benyttet ved kjøp. For å få refundert hele beløpet ved angrett/retur, skal ordren sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. download

Bytte & retur

Dersom du har mottatt en vare du ønsker å bytte, anbefaler vi at du tar kontakt med oss så snart som mulig. Avtale må gjøres før varen returneres. Gjelder det bytting til en annen vare, så må opprinnelig vare sendes i retur til oss. Ny vare må så bestilles i nettbutikken vår. Når du skal returnere en vare, bruk samme emballasje ( dersom den ikke er skade). Bruker du en annen emballasje, er det viktig å sørge for å pakke varene godt inn så de ikke blir skadet underveis.

Returfrakten betales av kjøper.

Varer er avtalt med oss at skal returneres sendes til:

Prosport AS (Kaffemesteren.no)
Postboks 1458 Vika
0116 Oslo

Varen kan også leveres etter avtale til oss på adressen:
Klingenberggata 7 

0161 Oslo

Telfnr: 41389753

Reklamasjon

Om vi har pakket feil, eller sendt deg en ødelagt vare, betale vi returfrakt. Ta kontakt med oss enten via kontaktskjema eller send mail til [email protected] så sender vi deg en ferdig frankert returseddel som du kan benytte deg av.