Illy Espresso hele bønner 250gr

Fri frakt fra kr 3000,- eller hent gratis på vårt Pick-up Point i Oslo
Ikke på lager
SKU
5265558
76,52 kr 138,26 kr

Illy Espresso hele bønner 250gr

Illy Espresso er laget av 100% arabica bønner. Bønnene er brent etter tradisjonsrike metoder, og blir luftkjølt etter brenningen. Illy espresso har en rik, balansert aroma.

Varenr: 5265558

Rating:
80%

Illy Espresso Hele Bønner 250gr

illy espresso kaffe blir av mange regnet som verdens beste espresso. Kaffen er blitt produsert av det familie-eide selskapet illycaffè i Trieste siden 1933, og gjennom alle disse årene har illy kun produsert èn enkelt blanding - de har simpelthen ikke funnet rom for forbedring. illys blanding består av ni typer arabica-bønner fra nøye kvalitetssikrede kaffeplantasjer.

For å sikre topp kvalitet og en bærekraftig produksjon, kjøper illycaffè all sin råkaffe direkte fra kaffefarmene. Kaffen er av høyeste arabica kvalitet, og hver enkelt kaffebønne kvalitetssjekkes før den inngår i illys unike blend. illy har over lang tid bygget opp tette relasjoner med verdens beste kaffeprodusenter i Brasil, Sentral Amerika, India og Afrika. illy stiller både kompetanse og teknologi til disposisjon, i tillegg til at de betaler dyrkerne mer enn normal markedspris.

 

Detaljer
Price 159,00 kr
Brenneri Illycaffè
Brenningsgrad Espressobrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Illy Espresso hele bønner 250gr
Din vurdering