Delonghi Kaffemaskiner – Perfetto, fra bønne til kopp

 i Kaffemaskin

Når det gjelder valg av espressomaskin finnes det virkelig et hav av muligheter. Som kaffeelskere har vi hatt muligheten til å teste 100-vis av forskjellige kaffebryggere for å finne ut hva som kjennetegner en god maskin.

Nedenfor presenterer vi det vi betrakter som en av, om ikke de mest kompakte og førsteklasses semi-auto espressomaskinene til hjemmet – Delonghi.

Gjør som Brad Pitt og kombiner kaffebønnene du elsker med perfeksjonen til De’Longhi sine automatiske kaffetraktere, og du vil få kaffeøyeblikk som smaker av ren nytelse.

delonghi-norge-brad-pitt-kaffemesteren

Delonghi ©

Unn deg selv den intense smaken av nykvernet kaffe

Den beste kaffen er en knapp unna

Hvordan tilbereder du den perfekte kaffen? Med et trykk av fingeren, takket være den svært effektive one-touch-teknologien. Bli en kaffemester ved å stille inn parametrene for dine spesifikke kaffebønner eller nødvendige drikker på dine automatiske kaffetraktere. Nyt den ultimate kaffeopplevelsen i komforten av ditt eget hjem.

Nykvernet kaffe er hemmeligheten

Kaffe er et spørsmål om friskhet og dette er en opplevelse du kan nyte hver dag, hver gang. Bønne-til-kopp kaffemaskiner tar vare på kaffeøyeblikkene fra begynnelsen: Delonghi sine innebygde kverner maler kaffebønnene og gir deg den ferskeste opplevelsen du noen gang har smakt, alltid med riktig kaffedose.

4 Steg for kaffe av høy kvalitet

Kverning, tamping, infusjon og brygging: disse prosessene krever presisjon og mestring. Med Delonghi utføres dette automatisk av bønne-til-kopp kaffemaskinen fra starten av tilberedningen til ekstraksjonen av den perfekte kremete, fyldige og aromatiske kaffen.

Flere automatiske kremede nytelser.

Takket være De’Longhi LatteCrema System kan du drikke cappuccino eller macchiato, med det tykkeste skummet som er mulig, direkte i koppen. Dette systemet gir deg gleden av å nyte ekte kremete og  silkeaktig skum.

Automatiske rengjøring av maskinen

Rengjøring av kaffemaskinen er viktig, ikke minst etter tilberedning av melkebaserte drikker. Dette er grunnen til at maskinene er utstyrt med et automatisk rengjøringssystem. Etter noen få taste trykk kan du lene deg tilbake, og nyte drinken uten å måtte tenke på noe annet. Enklere blir det ikke.

Nylige innlegg
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search