Lelit Espressomaskiner til ethvert budsjett og behov

 i Kaffemaskin

Så fort du har utviklet smaken for espresso, så er det vanskelig å drikke noe annet

Gjennom årene har vi opplevd mange positive opplevelser med kunder som har gått fra å være noe uinteressert i kaffe generelt, til å bli helt frelst etter å ha smakt en skikkelig god espresso.

Lelit er en italiensk familiedrevet bedrift som designer og produserer kaffemaskiner for hjemmet og til bedrifter. En lang tradisjon, design, teknologi, service og byggekvalitet er nøkkeltrekkene til denne produsenten.

Vi synes at alle skal ha muligheten til å unne seg en skikkelig shot med espresso, og har i den anledning laget en liste over anbefalinger til ulike behov og budsjett.

1634805303

LELIT ANNA PL41LEM

Lelit Anna beskrives som en av de beste inngangsnivå espressomaskinene til hjemmebruk.

Maskinen er utstyrt med en tradisjonell multi-rettning steam/dampstav, PID for enkel temperaturkontroll, koppvarmer og en profesjonell bryggetrykkmåler – noe som gir deg deilige kafékvalitets espressoer, cappuccinoer, latter og mer.

Kundesitat: «Jeg veldig fornøyd med den. Jeg liker kaffen, og den er enkel å bruke. Halvannet år av daglig eller to ganger daglig bruk og ingen problemer. Jeg vil si at dersom du vil ha en enkel maskin på budsjett, er Anna et godt valg.»

Pris: kr 5290,-

Til nettbutikken>

LELIT GLENDA PL41PLUS

Den kommersielle bryggruppen til Glenda er i stand til å holde bryggetemperaturen konstant selv når du lager mange espressoer etter hverandre. Dette gir utmerket kaffe selv under intensiv bruk og muliggjør uttak av store mengder damp for kremede cappuccinoer.

Kundesitat: «Den er utrolig bra for en espressomaskin på pris rundt inngangsnivå. Jeg ville ha Glenda fordi jeg ønsket å ha en maskin som kunne lage mange shots på rad uten justeringer.»

Pris: kr 7490,-

Til nettbutikken>

LELIT ANITA PL042TEMD

Anita har en innebygd kvern, fordi nykvernet kaffe utjør forskjellen.
Bare ferskt kvernet kaffe kan forsterke armoaen, cremaen og smaken til en ekte espresso. Maskinen for deg som vil oppnå det beste resultatet med minimal innsats!

Kundesitat: «Storfornøyd med mitt kjøp av Anita, og den har gitt meg espresso shots som ikke kan måles med noe annet jeg har prøvd tidligere. Stabiliteten på termostatet kan definitivt smakes i koppen etter min mening, og boileren varmes til riktig bryggetemperatur i løpet av 20-30 sekunder.»

Pris: kr 7250,-

Til nettbutikken>

LELIT MARA PL62X

Lelit MaraX kommer med nye innovative systemer for å holde bryggetemperaturen konstant, slik at hver kopp som blir brygget holder en høy standard.

MaraX er også enkel å bruke slik at alle skal kunne nyte en kopp kaffe som smaker like godt som på de beste kafeer. Den er også mer stillegående og sikrer en jevn strøm av vann som tilpasser seg forskjellige typer kaffe. Ventetiden mellom hver kopp som kan brygges er også eliminert slik at den alltid er klar for neste kopp. Vanntanken på MaraX har et nytt design og er lett tilgjengelig slik at du enkelt kan fylle på vann.

Kundesitat: «Ett ord: Utrolig! Dette ble min første skikkelige espressomaskin og etter et halvt år er jeg fortsatt forelsket. Rask leveranse var det også, så takk igjen til Kaffemesteren for et hyggelig kjøp.»

Pris: kr 16 249,-

Til nettbutikken>

LELIT BIANCA PL162T

Bianca er en espressomaskin uten kompromisser, med E61-gruppe, manuell styring av vannstrømmen og dual-boiler. Den har blitt produsert for baristaer som vet hvordan man får det beste ut av hver shot.

Det kan hende at du tenker at denne maskinen virker for komplisert og avansert, og at du ikke er en skikkelig «barista». Men frykt ikke, den er like enkel å bruke som hvilken som helst annen dual-boiler maskin. Fordelen er at når erfaringen og kunnskapen din vokser, så vil denne maskinen vokse med deg. 

Kundesitat: «..Jeg går aldri lei av å lage espresso med Bianca. Hver gang blir jeg minnet på at jeg har den beste maskinen laget for nøyaktig dette formålet. Blir ikke resultatet som ønsket er det min feil, ikke maskinen.

Når jeg rengjør den smiler jeg for meg selv av det lekre skinnende designet, og alle materialene av høyeste kvalitet som ble brukt i konstruksjonen. Vi får bare kjøpt noen få ting som er så spesielle i løpet av livet.»

Pris: kr 23 990,-

Til nettbutikken>

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search