Forfriskende nyhet fra Kusmi – Iste!

 i Nyheter

Vi har kost oss med en god norsk sommer i år også og har i den anledning fylt lageret med hele 8 forskjellige smaker av nyheten Kusmi Iste. Smaker som Frosted Strawberry, Icy Grapefruit, og Freezy Rose er alle å finne under vår nye Iste kategoriKaffemesteren.no. Den samme anerkjente og kvalitetsrike sammensetningen til Kusmi, men nå med spesialtilpassede ingredienser for å gi deg en forfriskende og tørsteslukkende drink!

Iste fra Kusmi egner seg perfekt til utallige anledninger med andre eller alene. Bruk for eksempel en stor karaffel med is-biter, fyll den med Kusmi iste og server på grilling, avslappende dager i parken eller på stranden. Det store utvalget har noe for enhver smak og det er ikke utenkelig at du vil få spørsmål fra venner og familie om nøyaktig hvilken iste dette er.

Denne varianten kan vi virkelig anbefale på det sterkeste og har raskt blitt en favoritt på kontoret i sommer. En iste som en te-entusiast kan sette pris på, så vel som folk som egentlig ikke drikker te.

Vi i Team Kaffemesteren håper du har hatt en riktig god sommer og ser fram til å treffe både gamle og nye fjes fremover!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search