Julehilsen Fra Team Kaffemesteren

 i Nyheter

Takk til alle våre kunder

Det nærmer seg jul og nytt år og vi i Team Kaffemesteren ønsker å benytte denne anledningen til å takke alle våre gamle og nye kunder. I dagens netthandel marked finnes det et hav av ulike butikker å velge mellom, så det at dere velger oss setter vi utrolig stor pris på. Vi jobber stadig med tiltak for å bedre prisene, utvalget og selve opplevelsen dere får når dere handler hos Kaffemesteren og regner disse stegene som vårt interne nyttårsforsett.

Det har vært et hektisk år som har bydd på utfordringer, høyt tempo og svært givende arbeid og vi håper at dette fortsetter i år 2020. Dette travle og spennende året kulminerte for oss med seier i Prisjakt.no sin årlige utdeling av Årets Butikk, innen Kjøkken og Husholdning kategorien. På kontoret var vi i ekstase da vi fikk vite at vi hadde blitt nominert, så da vi endte opp med å vinne hele kåringen ga dette oss en energi og motivasjon som er vanskelig å beskrive. Dette kunne vi naturligvis ikke ha klart uten å ha verdens beste kunder så en stor takk til dere for tilliten!

Vi håper at året deres har vært fylt med lykke og gode opplevelser som dere kan se tilbake på og at dette fortsetter inn i det nye året. Nyt høytiden slik dere selv vet best og gå inn i nyåret med et smil om munnen. Det er med stor glede at vi ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år! 

 

Hjertelig hilsen, 
Team Kaffemesteren

Nylige innlegg

Legg inn kommentar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search