Nyhet på lager: Kusmi White Bellini

 i Nyheter

Hvis du hører: Venezia, så tenker du kanskje på den tradisjonelle robåten gondolen.

Hos Kusmi så tenker de på Bellini, den klassiske og symbolske cocktailen til byen. Og siden «moderasjon»  ikke er en del av deres vokabular, så har de på kontoret i Paris drømt om en økologisk hvit te med smak av fersken og aprikos, inspirert av Bellini, som man ikke kan drikke for mye av.

Resultatet? Den splitter nye Kusmi Tea – Organic White Bellini

Utsøkt hvit te med fersken og aprikos

På bordet står de nøye utvalgte råvarene og et tårn av champagne glass klare til å ønske stjernen av Cocktail verden velkommen: White Bellini. Den er utsøkt fylt med deilige frukter, saftig fersken og fløyelsmyk aprikos, og runder selvfølgelig det hele av med en base av hvit te.

   
Kusmi Tea White Bellini

En fantastisk delikat hvit te

Hvis du håper på at dette øyeblikket aldri skal ta slutt så har du flaks! White Bellini fra Kusmi er en cocktail som du kan nyte så mye du vil av, og egner seg utmerket til brunsj og gode selskap. Visse ting er bedre når de varer for alltid…Er du klar for å oppdage hvorfor så mange sverger til hvit te?

Kusmi Tea White Bellini

Alltid Økologisk – Drikk med god samvittighet!

White Bellini er en økologisk, neste generasjons cocktail laget for å få deg og dine i et godt humør. Denne økologiske teen får du kjøpt i nettbutikken som løsvekt på boks, og i ferdig te-pose variant for når du er på farten.

 

Trykk på lenkene under for å komme til produktet i nettbutikken:

 
Nylige innlegg

Legg inn kommentar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search