SUPERTILBUD PÅ UTGÅENDE PRODUKTER!

 i Nyheter

Nå har vi supertilbud på en rekke utgående produkter!

Gjør et kupp på diverse kvalitetsrike kaffebønner, espresso kopper og toppinger med mer!
Tilbudene finner du under kategorien utgående produkter i vår nettbutikk.

Et spørsmål vi ofte får er om kaffebønnene blir dårlige etter at de har passert holdbarhetsdatoen.
Det er ingen hemmelighet at kaffe helt klart smaker best når den tilberedes så nærme som mulig brennedatoen. Det er ikke uten grunn at de beste kaffeleverandørene tar med brennedato på embalasjen slik at du som kunde skal vite at du får det du betaler for. 

Når dette er sagt så kan du med trygghet drikke kaffe som har passert holdbarhetsdatoen og fortsatt oppleve en god smaksprofil. Smaken vil i noen tilfeller kanskje oppleves litt tammere enn normalt, men med tanke på prisen kan dette være et fint kompromiss for mange. Du skal ikke kunne bli dårlig av kaffe som har passert holdbarhetsdatoen. Det eneste tilfellet hvor du uten tvil kaster kaffen er dersom du skulle finne mugg. 

Vi i Team Kaffemesteren drikker ofte kaffe som har gått ut på dato på kontoret og har aldri hatt noen problemer med dette.
Det sparer penger og miljøet. Så dersom du skulle være interessert i å teste noen nye kvalitetsrike kaffetyper til en svært hyggelig pris, eller kanskje bare hamstre litt av favoritten, så ta en tur over til vår nettbutikk!

 

Nylige innlegg

Legg inn kommentar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search