Vi feirer Den Store Kaffedagen

 i Nyheter

Som en av verdens mest kaffeglade nasjoner er det ingen overraskelse at vi hvert år har en helt egen spesiell dag for dette. I morgen (10.09) feirer vi Den Store Kaffedagen i Norge. I denne anledningen har vi i Kaffemesteren gode tilbud i vår nettbutikk og samtidig valgt å holde en konkurranse hvor vi ønsker å dele ut fine premier. 

For å melde deg på konkurransen er alt du trenger å gjøre å følge @kaffemesteren.no på instagram og like det nyeste innlegget. Kommenter gjerne også under med hvilken premie du kunne tenke deg hvis du vinner. Vi kontakter 5 vinnere mandag 14.09 

Premiene

Premiene du kan velge mellom dersom du skulle være så heldig å vinne kan du se på på bildet til høyre.

Aeropress kaffebrygger
En genial liten 1-2 kopps brygger som lager noe av den beste kaffen vi har smakt på lenge.

Bialetti Joy (Flere Farger)
Førsteklasses presskanne for kaffe eller te. Presskannen sørger for at varmtvannet trekker det beste fra kaffepulveret eller te-bladene og at du slipper smaken av filter.

 

Løvely Tekanne
Et enkelt, varmt tilbehør inspirert av skandinavisk design. Utstyrt med et filter som gjør det ideelt for løs te, i tillegg til et trefat.

HARIO Kaldbrygger for Kaffe
Kaldbrygging av både kaffe og te har vært hipt i USA en stund allerede, og nå ser man at flere og flere også vil eksperimentere med kaldbrygging her hjemme.

 
 

 

 

 

 

Nylige innlegg

Legg inn kommentar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Vi trenger nye medarbeidere både heltid og deltid