Vinner av Prisjakt.no – Årets Butikk 2019

 i Nyheter

Prisjakt.no er en av verdens ledende pris- og produktsammenligningstjenester med ett mål – å gi forbrukere gode råd slik at de kan foreta smartere kjøp. Hvert år kårer Prisjakt årets nettbutikk i ulike kategorier basert på kundenes stemmer og gir 1kr for hver stemme til et veldedig formål.

«Det er utelukkende kundene som stemmer og bestemmer i denne kåringen. De vektlegger hvordan hele kjøpsopplevelsen har vært. Det handler ikke bare om pris og utvalg, men vel så mye hvordan nettkunden føler seg ivaretatt gjennom, hyggelig kundeservice, oversiktlige sider, effektive og trygge betalingsløsninger, hurtig levering og generell pålitelighet», sier daglig leder Are Vittersø i Prisjakt.no. https://www.prisjakt.no/vinnere-av-arets-butikk-2019–a72

Noen av vinnerne i konkurransen

Disse kriteriene er viktige å perfeksjonere for enhver butikk dersom man skal lykkes og med dette i bakhodet kom prisen som årets butikk 2019 innenfor kategorien Kjøkken og Husholdning som en fantastisk hyggelig avslutning på året for oss hos Kaffemesteren.no

Med store konkurrenter som omsetter for flere hundre millioner var bare selve nominasjonen en stor ære og opptur for det lille teamet på vårt i Oslo. Men da avstemningen var over var det faktisk Kaffemesteren som stakk av med seieren, nærmest som en hyllest til legenden om David og Goliat og demonstrerer hva som er mulig å oppnå dersom man jobber målrettet og dedikert. 

Dette hadde naturligvis aldri vært mulig uten våre fantastiske kunder, så turen takk til dere. Vi tar med oss dette videre og har ingen planer om å stagnere som følge av dette. Vi jobber daglig med tiltak for å forbedre servicen vår og vil fortsette med dette fremover.

Nylige innlegg

Legg inn kommentar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search