Rengjøring av kaffemaskin

 i Kaffemaskin, Tilbehør

Rengjøring av kaffemaskinen kan være kjedelig, men viste du at gammel kaffe og kaffebelegg setter dårlig smak på ny kaffe? Ulike partikler og fettstoffer fra kaffen fester seg lett til alt kaffen kommer i kontakt med i maskinen. Man vil uten tvil kjenne forskjellen på en kaffe maskin som er renset og en som ikke er renset. Om maskinen din derfor ikke blir renset, er smaksløkene våre slik at vi over tid til vil tilvende oss den smaken, og på den måten blir vi faktisk vant til dårlig smak.

Når renset du kaffemaskinen din sist?

Renseprodukter

Om du bruker kaffemaskinen din hver dag, bør du rense og rengjøre den hver fjortende dag. I tillegg, om du vet at vannet ditt inneholder mye kalk, bør du i tillegg bruke et avkalkningsmiddel. Så og si alle maskinene vi fører i dag er utstyrt med varsellampe som gir beskjed når maskinen enten trenger å renses eller avkalkes.

Når det kommer til selve rengjøringen av kaffemaskinen, er det viktig å bruke riktig rengjøringsmiddel. Syntetiske vaskemidler som såpe og klor setter dårlig smak på kaffen. Istedenfor er det viktig at du bruker renseprodukter som er laget for kaffemaskiner og kaffeutstyr. Disse renseproduktene er spesielt laget for å ha en god oppløsende effekt
på fett og kaffepartikler, og er helt smak- og luktfri.

Er det lenge siden du har renset kaffemaskinen din?

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Kakao - smaken av påske