Brasil Carmo de Minas ubrent Grønn Rå Kaffe 2 kg

Brasil Carmo de Minas Grønn Rå Kaffe 2 kg

Leveres i 2 kg Zip pose

Dette er grønn råkaffe som IKKE må brukes i kaffemaskiner eller kverner, den må brennes først!

Ikke på lager
SKU
502002
Rating:
80% of 100
390,00 kr

Brasil Carmo de Minas Grønn Rå Kaffe 2 kg

Carmo de Minas, Brasil

Art: Gul Bourbon

Foredling: Bærtørket

 Bærtørket er den nye vinen:

Serrado

 I de frodige områdene rundt byen Carmo de Minas, ligger flere av de beste kaffegårdene i Brasil. Høyde over havet, næringsrikt jordsmonn og nøyaktig foredling av kaffebærene, har gjort at bønder i dette området de senere år har blitt belønnet med mange priser for sin gode kaffe.

Vi har gjennom flere år handlet med et knippe av de beste bøndene i området. Gården  Fazenda Serrado har høstet stor annerkjennelse og flere priser for sin kaffe i lang tid. Dette har ført til gode priser som igjen har gjort det mulig å investere i bedre utstyr for å prosessere kaffen. Nye områder for soltørking av kaffebærene har her gjort det mulig å produsere bærtørket kaffe av en meget høy kvalitet. Partiet vi sikret oss herfra i år er et godt eksempel på hva man kan få til med denne metoden. Bla.a. miljøaspektet gjør at bærtørket kaffe har fått fornyet interesse over hele kaffeverden.

Kaffen vi har valgt er av artene Gul Bourbon, kjent for sin intense sødme og milde syrlighet. Slik vil vi beskrive denne kaffen:

Mild søtlig aroma. Smak av nougat balansert med  ren og tydelig fruktighet som fra modne solbær og moreller. Stor, tung og kraftig munnfølelse. Lang vinøs ettersmak.

Spesielt godt egnet til filtertrakting og presskannebrygging. Da vil den fremstå som klar og balansert.

Tekniske spesifikasjoner
Leiepris Ta kontakt for pris
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Brasil Carmo de Minas ubrent Grønn Rå Kaffe 2 kg
Din vurdering