Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya Hele Bønner 250g

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
SH168-250-1
109,00 kr 149,00 kr

Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya Hele Bønner 250g

Fruktig og saftig med toner av bjørnebær, solbær og en smøraktig munnfølelse. Passer til trakter, presskanne eller som håndbrygg, og er nydelig som iskaffe.

Alltid ferskbrent kaffe!

Bestill innen kl. 09:00 tirsdag, for utsending onsdag.


Bestill innen kl. 09:00 fredag, for utsending mandag.

27%

Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya Hele Bønner 250g

Fruktig og saftig med toner av solbær og søte rips, og en smøraktig munnfølelse. Passer til trakter, presskanne eller som håndbrygg, og er nydelig som iskaffe.

Fruktig sommerkaffe er fra vaskestasjonen Rukira i den anerkjente kafferegionen Nyeri, nord for Nairobi. Dette er en vaskestasjon vi har hatt gleden av å handle kaffe fra i mange, mange år. De mottar kaffebær fra nærliggende kaffegårder og foredler en kaffe med en klassisk kenyansk smaksprofil med fruktige toner av sommerlige solbær.

OTHAYA FARMERS SOCIETY

Noen av verdens mest ettertraktede kaffepartier blir dyrket i Central Province i Kenya. Det er i disse områdene Othaya Farmers Cooperative Society holder til.

Det hele startet med at 250 småskala-kaffebønder gikk sammen om å danne et felles kooperativ. Siden etableringen i 1956 har flere tusen kaffebønder sluttet seg til, og Othaya Farmers Cooperative har med det blitt en av de største kooperativene i Kenya med 15 000 tilknyttede bønder. De eier totalt 19 vaskestasjoner og vi har handlet kaffe av flere av dem.

VASKESTASJONEN RUKIRA

Rukira er en av vaskestasjonene tilknyttet Othaya Farmers Society. Den ble bygget i 1979 og ligger like ved en landsby med samme navn, mellom elvene Mumwe og Thuti som strømmer ned fra Aberdare-fjellene.

Detaljer
Pris 149,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Region Afrika
Brenneri Solberg & Hansen
Brenningsgrad Mellombrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Ja
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya Hele Bønner 250g
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: