Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya - Rukira Hele Bønner 250g

Fri frakt fra kr 1500,- eller hent gratis på vårt Pick-up Point i Oslo
På lager
SKU
168-250
99,00 kr 129,00 kr

Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya - Rukira Hele Bønner 250g

Fruktig og saftig med toner av bjørnebær, solbær og karamell. 

Alltid ferskbrent kaffe!

Bestill innen kl. 09:00 tirsdag, for utsending onsdag.


Bestill innen kl. 09:00 fredag, for utsending mandag.

Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya - Rukira Hele Bønner 250g

Fruktig og saftig med toner av bjørnebær, solbær og karamell. 

Til vaskestasjonen Rukira leveres perfekt modne kaffebær, dyrket i det rustrøde, vulkanske jordsmonnet som gir den unike kenyanske smaksprofilen.

Denne kaffen er håndplukket til sommersesongen da vi mener den har smaker som kler den perfekt. Den er også nydelig som sort iskaffe. Prøv med ørlite sukker, det fremhever den naturlige fruktigheten i kaffen og gir en saftig, naturlig smaksatt iskaffe. 

 

I ET ETTERTRAKTET DYRKEOMRÅDE

Noen av verdens mest ettertraktede kaffepartier blir dyrket i Central Province i Kenya. Det er i disse områdene Othaya Farmers Cooperative Society holder til.

Det hele startet med at 250 småskala-kaffebønder gikk sammen om å danne et felles kooperativ. Siden etableringen i 1956 har flere tusen kaffebønder sluttet seg til, og Othaya Farmers Cooperative har med det blitt en av de største kooperativene i Kenya med 15 000 tilknyttede bønder. De er Fairtraide-sertifiserte og eier totalt 19 vaskestasjoner.

Rukira er en av vaskestasjonene tilknyttet Othaya Farmers Society. Den ble bygget i 1979 og ligger like ved en landsby med samme navn, mellom elvene Mumwe og Thuti som strømmer ned fra Aberdare-fjellene.

NØYE FOREDLING GIR GOD SMAK

På vaskestasjonen leverer nærliggende bønder de håndplukkede kaffebærene sine, som veies og sorteres etter høye kvalitetskrav før de våtforedles eller bærtørkes på hevede senger. Kaffebærene deles inn i ulike kvaliteter, der vi handler "Cherry 1". De har også sin egen kaffeplantasje på området som de foredler kaffe fra.

Detaljer
Price 129,00 kr
Region Afrika
Brenneri Solberg & Hansen
Brenningsgrad Mellombrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Fruktig sommerkaffe Solberg & Hansen - Kenya - Rukira Hele Bønner 250g
Din vurdering