Produktbeskrivelse
Detaljer
Kaffa Dida Uraga 1kg
En floral og elegant kaffe med smaker av kaffeblomst, melon og bergamott.
Etiopisk kaffe endrer ofte kaffedrikkerens oppfatningen på hva kaffe kan smake som. Dette skyldes uten tvil den fantastiske genetiske variasjonen ‘fødestedet for kaffe’ kan by på. I Etiopia vokser ville, naturlige arter og de aller fleste artene her har ennå ikke blitt kategorisert.
Dette partiet med kaffe er dyrket nær den lille byen Solomo som ligger i Uraga i Guli-området. Her dyrker de kaffe på 1950-2100 moh. Bærene av artene Dega og Wolisho blir plukket for hånd og levert til foredlingstasjonen Dida. Her blir kaffen depulpet og fermentert i 24-48 timer før den tørkes på hevede senger i 9 dager.
Art: Guji Heirloom – Dega & Wolisho
Prosess: Våtforedlet
Moh: 1950-2100
Omtale
Skriv din egen omtale
Produkttagger
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Leiepris | Ta kontakt for pris |
---|