Kaffemesteren.no med stort utvalg og lave priser7
Baratza Sette 270W

Flere visninger

 • Baratza Sette 270W
 • Baratza Sette 270W
 • Baratza Sette 270W
 • Baratza Sette 270W
 • Baratza Sette 270W

Baratza Sette 270W

Baratza Sette 270W


Varenr: Sette270W


Spesifikasjoner: • Hurtighet: Espresso 3.5g/sec—Manuell brygging 5.5g/sec

 • Kniver: 40 mm Steel by Etzinger

 • Bønneholder kapasitet: 275g

 • Grutbøtte kapasitet: 160g

 • Vekt: 3.2 kg 

 • Dimensjoner: HxBxD (cm) 13 / 40 / 24

 • Strøm: 230 V AC 280 Watts 50/60 Hz. 1.2 Amps

 • Safety Listing: UL/CSA/CE/EK

 • Designet og utviklet: Seattle, WA, USA

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 4 948,00

Spesialpris kr 4 899,00

baratza

Vi sender daglig!
Fri frakt ved ordre over 3000kr;

Kundeservice 24/7!
Sjekk vårt kundesenter.

Trygg handel!
Følger norske lover og regler

Ta del i vår kunnskap.
Få tips og inspirasjon her!

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sette 270W

fra Baratza er en nyvinning på mange måter. Dette er en 100% ny modell hvor alt er konstruert fra begynnelsen, dette for å tilfredstille kravene vi i dag stiller til en kaffekvern. Nyvinningene er i hovedsak: Et splitter nytt kvernhus med nyutviklede koniske kniver hvor den ytterste kniven roterer rundt en fast kniv i sentrum. Dette gir mange fordeler som man har utnyttet til det fulle her. Siden kaffen går loddrett fra bønneholderen, gjennom kvernen og ferdig kvernet ned i beholderen (eller portafilteret) under knivene blir det ikke liggende igjen noe kvernet kaffe i kvernen. Dette er en stor fordel med tanke på rengjøring og nøyaktighet. Hvis du veier kaffen på forhånd er du helt sikker på at du slipper å få med restene fra forrige gang du kvernet og mengden kaffe inn i kvernen er alltid lik mengde du får ut. Dette, sammen med det nyutviklede beltedrevet for knivene, gjør også kvernen relativt rask og stillegående i forhold til andre kverner i denne klassen.

Selve innstillingen av kverningsgrad er også betydelig forbedret. Ved hjelp av to vridbare hjul har man nå over 300 mikroinnstillinger å velge i. Dette gjør Sette 270 eksepsjonell, både for espresso og filterbrygg.

Kvernen har også fått en timer hvor man kan forhåndsprogrammere tre programmer for ønsket mengde. Her kan man med et enkelt tastetrykk veksle mellom programmene. Man kan enkelt ta ut knivene og rengjøre helt uten verktøy. Dette, sammen med lite rester i selve kvernen gjør denne til en drøm å vedlikeholde.

Dette er den første kvernen for hjemmebruk som kan kverne på vekt rett i portafilteret, en meget stor forbedring for deg som brygger espresso hjemme. Det gir også muligheten til å fylle bønneholderen med en hel pose (250g) bønner og dosere på vekt for de som håndbrygger. Mindre rot på kjøkkenbenken. Kvernen er også utstyrt med bluetooth for å koble den til en app (som fortsatt er under utvikling av Acaia), når den er klar vil du kunne få ett komplett oppsett med kvern, hellekanne og bryggevekt i samme app.

Selvfølgelig kverner denne kvernen også veldig jevnt og står ikke tilbake for kverner som koster mange ganger så mye. Har du en espressomaskin hjemme og i tillegg liker å eksperimentere med ulike bryggemetoder, er dette kvernen for deg! Kvernen kommer med en beholder for kvernet kaffe. Den er også utstyrt med en portaholder som gjør at du lett kan legge bajonetten/filterkoppen inn under uttaket uten å spille ut kaffe.

Enten du er på utkikk etter en god espressokvern for hjemmebruk, eller du ønsker en presis og pålitelig kvern for ulike bryggemetoder hjemme eller på kontoret, så er dette absolutt et sikkert og godt alternativ.

Knivene er produsert i Europa. 40mm koniske kniver kverner kaffe på 3.5 til 5.5g/sekund, avhengig av innstillingen. Dette er betydelig raskere enn andre kverner i denne klassen. Det som gjør Sette knivene spesielt bra er at de kverner veldig jevnt, med et distinkt fravær av såkalte «fines» på tvers av malingsgradene. Dette er en eksepsjonelt bra og presis kvern for alle bryggemetoder!

Det som skiller Sette 270W fra Sette 270 er den innebygde vekten med teknologi fra Acaia. Dette er den første kvernen for hjemmebruk som kan kverne på vekt rett i portafilteret, en meget stor forbedring for deg som brygger espresso hjemme. Det gir også muligheten til å fylle bønneholderen med en hel pose (250g) bønner og dosere på vekt for de som håndbrygger. Mindre rot på kjøkkenbenken. Kvernen er også utstyrt med bluetooth for å koble den til en app (som fortsatt er under utvikling av Acaia), når den er klar vil du kunne få ett komplett oppsett med kvern, hellekanne og bryggevekt i samme app.

Omtale

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Baratza Sette 270W

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Pris
Kvalitet

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

LeieprisTa kontakt for pris

Bruksanvisning