Solberg & Hansen - Black Espresso Hele Bønner 250g

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
SH999-250
119,00 kr 159,00 kr

Solberg & Hansen - Black Espresso VOL.7 250g

En søt, kremet og fruktig espresso. Smak av moden frukt, hagebær og vanilje. Fyldig, med toner av sjokolade i ettersmaken.

Alltid ferskbrent kaffe!

Bestill innen kl. 09:00 tirsdag, for utsending onsdag.


Bestill innen kl. 09:00 fredag, for utsending mandag.

25%

Solberg & Hansen - Black Espresso VOL.7 250g

En søt, kremet og fruktig espresso. Smak av moden frukt, hagebær og vanilje. Fyldig, med toner av sjokolade i ettersmaken.

Den populære kultkaffen fra Hell har sin egen espressobrente kaffe, som nå har nådd volum 7. Innholdet kommer fra Chelbesa og vaskestasjonen Danche i regionen Gedeo, Etiopia.

Espressoen er økologisk.

Inspirert av Black Coffee tar vi et ytterligere dykk i mørket og lanserer Black Espresso. Dette er en espresso som tar navnet sitt på dypeste alvor. Konseptet "Black Coffee" og nå også "Black Espresso", er en glovarm sammensmeltning mellom en av Norges fremste kulturelle eksportvarer, Black metal, og en drikk som er en del av kulturen i nesten alle verdenshjørner.

Black Coffee ble første gang lansert på Hell i Trøndelag i 2011. Dette ble gjort i samarbeid med designere fra ANTI Sweden som lanserte sin nye kleskolleksjon under «Fashion Week in Hell». Black metal-bandet "1349" sto for underholdningen. Fulgte du godt med i historietimene husker du kanskje hvilket år svartedauden kom til Norge? 1349 ble stiftet i 1997 og består av flere tidligere medlemmer fra bandet Alvheim. Foruten sin makabre navnreferanse er bandet kjent for trommeslageren Frost, en av kjernemedlemmene i den myteomspunne gruppen Satyricon.

Detaljer
Pris 159,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Region Afrika
Brenneri Solberg & Hansen
Brenningsgrad Espressobrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Ja
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Solberg & Hansen - Black Espresso Hele Bønner 250g
Din vurdering