Illy espresso e.s.e. puter 131 gr

Fri frakt fra kr 1500,- eller hent gratis på vårt Pick-up Point i Oslo
På lager
SKU
4942892
99,00 kr 149,00 kr

IIly espresso e.s.e. puter 131 gr 

Med illy espresso e.s.e puter slipper man å tampe kaffen, og det blir mindre søl. Inni puten finner du selvsagt Illy's utmerkede kaffeblanding bestående av 100% av den beste arabica kaffen. Illy espresso e.s.e. puter er en perfekt espresso i smak, fyldighet og aroma, samtidig som den er renslig, enkel og rask.

Boks á 18 puter, totalt 131g (18 serveringer).

Varenr: 4942892

Rating:
80%

illy espresso e.s.e. puter 131 gr

illy espresso kaffe blir av mange regnet som verdens beste espresso. Kaffen er blitt produsert av det familie-eide selskapet illycaffè i Trieste siden 1933, og gjennom alle disse årene har illy kun produsert èn enkelt blanding - de har simpelthen ikke funnet rom for forbedring. illys blanding består av ni typer arabica-bønner fra nøye kvalitetssikrede kaffeplantasjer.


For å sikre topp kvalitet og en bærekraftig produksjon, kjøper illycaffè all sin råkaffe direkte fra kaffefarmene. Kaffen er av høyeste arabica kvalitet, og hver enkelt kaffebønne kvalitetssjekkes før den inngår i illys unike blend. illy har over lang tid bygget opp tette relasjoner med verdens beste kaffeprodusenter i Brasil, Sentral Amerika, India og Afrika. illy stiller både kompetanse og teknologi til disposisjon, i tillegg til at de betaler dyrkerne mer enn normal markedspris.

illy-espresso består av 100 % arabica-bønner som er håndplukkede for illy og som har vært gjennom meget strenge kvalitetskontroller. Dette gir espressokaffe med rik, balansert aroma. illy-kaffe serveres i 140 land, og daglig drikkes det mer enn 6 millioner kopper illy-kaffe verden ove

Detaljer
Price 149,00 kr
Brenneri Illycaffè
Brenningsgrad Espressobrent
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Illy espresso e.s.e. puter 131 gr
Din vurdering