Illy espresso e.s.e. puter 131 gr

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
Ikke på lager
SKU
4942892
89,00 kr 149,00 kr

IIly espresso e.s.e. puter 131 gr 

Med illy espresso e.s.e puter slipper man å tampe kaffen, og det blir mindre søl. Inni puten finner du selvsagt Illy's utmerkede kaffeblanding bestående av 100% av den beste arabica kaffen. Illy espresso e.s.e. puter er en perfekt espresso i smak, fyldighet og aroma, samtidig som den er renslig, enkel og rask.

Boks á 18 puter, totalt 131g (18 serveringer).

Varenr: 4942892

Rating:
80%
40%

illy espresso e.s.e. puter 131 gr

illy espresso kaffe blir av mange regnet som verdens beste espresso. Kaffen er blitt produsert av det familie-eide selskapet illycaffè i Trieste siden 1933, og gjennom alle disse årene har illy kun produsert èn enkelt blanding - de har simpelthen ikke funnet rom for forbedring. illys blanding består av ni typer arabica-bønner fra nøye kvalitetssikrede kaffeplantasjer.


For å sikre topp kvalitet og en bærekraftig produksjon, kjøper illycaffè all sin råkaffe direkte fra kaffefarmene. Kaffen er av høyeste arabica kvalitet, og hver enkelt kaffebønne kvalitetssjekkes før den inngår i illys unike blend. illy har over lang tid bygget opp tette relasjoner med verdens beste kaffeprodusenter i Brasil, Sentral Amerika, India og Afrika. illy stiller både kompetanse og teknologi til disposisjon, i tillegg til at de betaler dyrkerne mer enn normal markedspris.

illy-espresso består av 100 % arabica-bønner som er håndplukkede for illy og som har vært gjennom meget strenge kvalitetskontroller. Dette gir espressokaffe med rik, balansert aroma. illy-kaffe serveres i 140 land, og daglig drikkes det mer enn 6 millioner kopper illy-kaffe verden ove

Detaljer
Pris 149,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Brenneri Illycaffè
Brenningsgrad Espressobrent
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Illy espresso e.s.e. puter 131 gr
Din vurdering