Solberg & Hansen - Guatemala - Bromelias - Huehuetenango Hele Bønner 250g

Fri frakt fra kr 1500,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
SH136-250
149,00 kr 179,00 kr

Solberg & Hansen - Guatemala - Bromelias - Huehuetenango

Intens og sødmefull. Sjokolade, modne hagebær og kardemomme.

 

Alltid ferskbrent kaffe!

Bestill innen kl. 09:00 tirsdag, for utsending onsdag.


Bestill innen kl. 09:00 fredag, for utsending mandag.

Solberg & Hansen - Guatemala - Bromelias - Huehuetenango

Intens og sødmefull. Sjokolade, modne hagebær og kardemomme.

Bromelias er en liten kaffegård tilknyttet La Bolsa. På La Bolsa har familien Vides Ovalle utviklet sin familiebedrift med lidenskap for kaffe og kjærlighet til lokalsamfunnet gjennom 64 år. Dette er et av to unike mikropartier plukket på to unike gårder lenger opp i dalen.

FØRSTEKLASSES SPESIALKAFFE

Bromelias er en liten kaffegård tilknyttet La Bolsa i Guatemala. La Bolsa er en kaffegård som tar føringen når det kommer til sosialt ansvar, miljø og bærekraft, i tillegg til å dyrke førsteklasses kaffe, og Solberg & Hansen er stolte av å ha samarbeidet med gården i mange år.

Familien Vides Ovalle har gjennom tre generasjoner bygget sin familiebedrift på kjærlighet til lokalsamfunnet og lidenskap for kaffe. Parallelt har de gitt et skoletilbud til barna i lokalsamfunnet i over førti år, og støtter andre tiltak i nærområdet.

La Bolsa ble grunnlagt av Dr. Jorge Vides, en lege som drømte om å bli kaffebonde. I 1958 ble drømmen til virkelighet da han plantet sine første kaffetrær på gården. La Bolsa drives i dag av Jorges datter Maria Elena Vides og hennes sønn Renardo Ovalle. Bromelias er et unikt mikroparti som er plukket på en gård litt lenger opp i dalen.

Detaljer
Pris 179,00 kr
Region Mellom-Amerika
Brenneri Solberg & Hansen
Brenningsgrad Lysbrent, Mellombrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Solberg & Hansen - Guatemala - Bromelias - Huehuetenango Hele Bønner 250g
Din vurdering