Kusmi Tea Ice Blends Iste 15 teposer

Fri frakt fra kr 1500,- eller hent gratis på vårt Pick-up Point i Oslo
På lager
SKU
GLACES2
139,00 kr

Kusmi Tea - Iced Blends Iste 15 teposer

Settet inneholder poser med smaker: Icy Grapefruit, BB Detox, Blue Ice, Blue Detox, Aquafizz, AquaRosa, Very Mint og Frosted Strawberry.

Art.nr.: GLACES2

Kusmi Tea - Iced Blends Iste 15 teposer

Kusmi Tea er en gammel og annerkjent  te-produsent, som har et utmerket rykte og med god grunn regnes som en av de mest eksklusive teene i verden. Etablert i 1867 i det tsaristiske Russland, flyttet det først til London og deretter til Paris, hvor det har sitt hovedkvarter den dag i dag. Modige smaksammensetninger, høyeste kvalitet og dekorative barokkemballasje er varemerker for merkevaren, som sikkert vil appellere til kjennere av god smak.

Settet med Iced Blends-te som presenteres her, er, som navnet antyder, et sett te ideelt servert kaldt. Settet inneholder 15 teposer, hver pose gir deg muligheten til å tilberede 1 liter iste. Settet inneholder poser med smaker: Icy Grapefruit, BB Detox, Blue Ice, Blue Detox, Aquafizz, AquaRosa, Very Mint og Frosted Strawberry.

For å tilberede te er det bare å fylle karaffen med 600 ml varmt vann (90 grader C.), kaste posen og la teen brygge, tilsett isbiter, fruktbiter eller urter etter smak.

Detaljer
Price 139,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Kusmi Tea Ice Blends Iste 15 teposer
Din vurdering