Jura Koppvarmer

Fri frakt fra kr 1500,- eller hent gratis på vårt Pick-up Point i Oslo
På lager
SKU
72229
kr 2 190,00
JURA Koppvarmer Endelig en koppvarmer til fornuftig pris. Alltid varm kopp til espressoen din. Koppevarmeren er utstyrt med et støtdempende system slik at de to skuffene lukkes lydløst. Hver skuff har plass til 6 cappuccino-kopper (90 mm diameter), 4 kaffekopper (66 diameter) eller 5 espressokopper (57 mm diameter)
Rating:
80%

Gleden ved spesialkaffe er blitt en del av hverdagslivet vårt. Koppevarmeren bidrar til å gjøre kaffeopplevelsen enda bedre. Med den programmerbare automatiske av-på-bryteren kan du nyte en fullkommen kopp kaffe hver gang. Maskinen slår seg på og av på de forhåndsvalgte tidene, slik at koppene alltid har riktig varme når du skal lage den perfekte koppen med nylaget kaffe.

Koppevarmeren er utstyrt med et støtdempende system slik at de to skuffene lukkes lydløst. Hver skuff har plass til 6 cappuccinokopper (90 mm diameter), 4 kaffekopper (66 mm diameter) eller 5 espressokopper (57 mm diameter). Dette er den ideelle størrelsen for hjemmebruk, slik kan du skjemme bort familie og venner med herlig spesialkaffe.

De moderne og rene linjene i koppevarmeren passer perfekt til alle Jura IMPRESSA og ENA helautomatiske kaffemaskiner. De gjennomskinnelige sideveggene av høykvalitets frostet plast gir den et lett og elegant utseende. Med bare 12,2 cm bredde passer koppevarmeren perfekt til Juramaskinen din.

 » Brukerveiledning Koppevarmer art. 68565

Detaljer
Price kr 2 190,00
Leiepris Ta kontakt for pris
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Jura Koppvarmer
Din vurdering