Nøttelatte

 i Kaffeoppskrifter, Nyheter

Nøttelatte

Dette trenger du for å lage en deilig nøttelatte etter oppskrift fra S&H:

  • enkel/dobbel espresso (Gjerne Solberg & Hansen espresso Half & Half)
  • 1 pump med amarettosirup
  • 1 pump med hasselnøttsirup
  • 2,5 – 3 dl steamet melk
  • valgfritt: sjokoladedryss
  • valgfritt: krem og pynt etter ønske

 

Slik gjør du for å få et godt resultat på din deilige kaffedrikk:

 

1
Brygg espresso og hell over et glass.

2
Rør rundt et par ganger med en skje eller liten visp.

3
Steam melk til den blir varm og fløyelsmyk.
Tips! Husk å steame melken varm nok, mellom 60 og 70 grader.

4
Dryss litt kakao over “espressolokket” for ekstra fint mønster i melken (dersom den skal serveres uten krem).

5
Fyll opp glasset med perfekt steamet melken. Det skal være et tynt lag melkeskum på toppen.

6
Server med krem og pynt etter ønske.

7
Passer til et glass på ca 3-3,5 dl.

Nylige innlegg

Legg inn kommentar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Kaffedrikker