Nøttelatte
Dette trenger du for å lage en deilig nøttelatte etter oppskrift fra S&H:
- enkel/dobbel espresso (Gjerne Solberg & Hansen espresso Half & Half)
- 1 pump med amarettosirup
- 1 pump med hasselnøttsirup
- 2,5 – 3 dl steamet melk
- valgfritt: sjokoladedryss
- valgfritt: krem og pynt etter ønske
Slik gjør du for å få et godt resultat på din deilige kaffedrikk:
1
Brygg espresso og hell over et glass.
2
Rør rundt et par ganger med en skje eller liten visp.
3
Steam melk til den blir varm og fløyelsmyk.
Tips! Husk å steame melken varm nok, mellom 60 og 70 grader.
4
Dryss litt kakao over “espressolokket” for ekstra fint mønster i melken (dersom den skal serveres uten krem).
5
Fyll opp glasset med perfekt steamet melken. Det skal være et tynt lag melkeskum på toppen.
6
Server med krem og pynt etter ønske.
7
Passer til et glass på ca 3-3,5 dl.
Nylige innlegg