AeroPress Flow Control Filter Cap

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
aeropress-flow-filter-cap
299,00 kr 349,00 kr

AeroPress Flow Control Filter Cap

Hev kaffebryggespillet ditt med den nye Flow Control Filter Cap. Dette innovative tilbehøret bruker en trykkaktivert ventil for å eliminere drypp gjennom og maksimere kontrollen over bryggeprosessen. 

I motsetning til andre, passer denne hetten perfekt på AeroPress Original og AeroPress Go. Den kan brukes med metall- og papirfiltre – sammen eller hver for seg. Nå kan du lage espresso-lignende crema og eksperimentere med grovmalt kaffe. Ikke kompatibel med AeroPress XL.

 

 

 

 

14%

Aeropress kaffebrygger

FULLSTENDIG BRYGGKONTROLL - Fest AeroPress Flow Control-filterhetten til din AeroPress Original, AeroPress Go eller AeroPress Clear kaffetrakter for å stoppe drypp gjennom som lar deg forlenge bryggetiden og bruke grovmalt kaffe som forhåndsmalt medium. 

ESPRESSO-STYLE CREMA - Når den brukes med et papirfilter og mørkbrent kaffe, bruker AeroPress Flow Control Filter Cap en oppbygging av trykk for å lage en espresso som crema. 

FILTERFLEKSIBILITET - AeroPress Flow Control Filter Cap kan brukes med AeroPress rustfritt stålfilter eller AeroPress Paper Micro-Filters (eller til og med begge samtidig) for å lage en rekke deilige smaksprofiler. ( Filtre selges separat )

KAFFEPRESSEFLEKSIBILITET  - Kompatibel med AeroPress Original, AeroPress Go og AeroPress  Clear. Ikke kompatibel med AeroPress XL kaffetrakter. (Kaffepresse er ikke inkludert.) Vi anbefaler ikke bruk av  Flow Control Filter Cap  på AeroPress Original kaffetraktere laget før 2014 på grunn av en endring i materiale som kan påvirke passformen til Flow Control Filter Cap. 

Laget i USA, designet i Silicon Valley.

 

Rengjøres med en rask skylling, eller kan rengjøres i det øverste stativet i oppvaskmaskinen.

 

Detaljer
Pris 349,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:AeroPress Flow Control Filter Cap
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: