Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Siruper

Sauser og Sirup

1883 Routin Sirup har gått seiers gang i coffee shops verden over - også i kaffebarer i Norge. Med 1883 Routin Siruper kan du selv lage spennende kaffedrikker hjemme. Amaretto og Vanille er også fine til desserter. 

1883 Rutin kaffesirup er laget av rørsukker og vann fra de franske alpene, de er uten konserveringsmidler, ingen fargestoffer og ingen kolesterol. 1883 Rutin kaffesirup er også gluten-, HFCSG- og glutenfri, også de er KSA kosher og vegansk godkjent.

Vi har valgt Routin som samarbeidspartner, da serien etter våres oppfatning er de ypperste frukt- og kaffesiruper. Kvaliteten er topp– Routin arbeider utifra et prinsipp ”all natural ingredients”. Drøy i bruk. Smaken er den kraftigste på markedet, så man skal anvende mindre sirup for å oppnå den ønskede smak. Opskrifter finnes på baksiden av etikettene. 

Her er de varianter som blir produsert i 250ml til disposisjon for deg som ønsker, å utforske en ny og spennende verden av smakfulle drikker med 1883 Routin sirup. God fornøyelse!

Bestselgere - Siruper
Se som Grid List

45 varer

Side
per side
Synkende
Se som Grid List

45 varer

Side
per side
Synkende