Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Ferskbrent kaffe hver uke!

En god kopp kaffe begynner med råvarene, kaffebønner av god kvalitet gir en bedre kaffe opplevelse. Vi jobber for å tilby et vidt spekter av kaffe, forskjellige opprinnelser, brenningsgrader og kverningsgrad. Alle skal klare å finne en favoritt! Er du usikker på hvor du skal begynne er det bare å spørre om hjelp. Vi fører kaffe fra Solberg & Hansen, Black Cat Kaffe og TehusPALS, Segafredo, illy, Zoégas og Nescafé.

Hele bønner eller ferdig kvernet kaffe

Vi ønsker at alle blir fornøyde og prøver derfor å dekke alle behov, som det å tilby ferdig kvernet kaffer der leverandører tilbyr det. Men da mye av aromaen til kaffen forsvinner den første perioden etter kverning (rundt 60% det første kvarteret) anbefaler vi alle å prøve å kverne sin egen kaffe. Nykvernet kaffe holder fremdeles på mye av denne aromaen, og vil gi en fyldigere og dypere kopp kaffe. Da hele bønner også er billigere enn malt kaffe, så vil det også være en økonomisk avgjørelse i lengden.

Bestselgere - Kaffe
 1. Zoégas Bellezza Espresso Hele Bønner 500g
  Zoégas Bellezza Espresso Hele Bønner 500g
  209,00 kr
 2. Zoégas Mollbergs Blanding Hele Bønner 750 gr
  Zoégas Mollbergs Blanding Hele Bønner 750 gr
  169,00 kr 249,00 kr
 3. Zoégas Skånerost Hele Bønner 750 gr
  Zoégas Skånerost Hele Bønner 750 gr
  169,00 kr 239,00 kr
Se som Grid List

162 varer

Side
per side
Synkende
Se som Grid List

162 varer

Side
per side
Synkende