Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Jura kaffemaskin

JURA kaffe og espressomaskiner

Kaffemesteren.no har et stort utvalg av kaffemaskiner og espressomaskiner. Vi hjelper deg gjerne med å velge en som passer for ditt bruk. Hos oss finner du et utvalg maskiner som både lager ren kaffe men også de som gir deg melkebaserte drikker som caffé latte, cappuccino, macchiato, flat white med flere ved hjelp av et tastetrykk. Går du for en ren kaffespesialist kan du alltids bruke en ekstern melkeskummer eller påse at det er steam funksjon på maskinen du velger.

Automatikk eller manuelle maskiner

I hjemmet velges både automatiske og manuelle maskiner avhengig av preferanse, stil og design. Her må du se på ditt behov og dine ønsker i forhold til om du ønsker en manuell maskin eller mer automatisk funksjon. Hos oss finner du helautomatiske maskiner som lager ren kaffe eller melkebaserte kaffedrikker med et tastetrykk. Vi har også manuelle maskiner for de som ønsker å lage unike kaffe og espressodrikker som en ekte barista. Velkommen!

Bestselgere - Jura kaffemaskin
 1. Jura WE6 Piano Black Kaffe- & Espressomaskin
  Jura WE6 Piano Black Kaffe- & Espressomaskin
  17375,00 kr
 2. Jura WE8 Dark Inox Kaffe- & Espressomaskin
  Jura WE8 Dark Inox Kaffe- & Espressomaskin
  22375,00 kr
 3. Jura X6
  Jura X6
  32000,00 kr
Se som Grid List

10 Varer

per side
Synkende
Se som Grid List

10 Varer

per side
Synkende