Jura X10

På lager
SKU
15277
34750,00 kr

Jura X10

1 og 2 kopps muligheter for kaffe, espresso og ristretto samt mulighet
for å justere temperaturen på varmtvannet, noe te-entusiaster vil sette pris på!

 

  • Kopper per dag: 80
  • Vanntank: 5L
  • Kaffegrutbeholder: 40 porsjoner
  • Bønnebeholder: 1000g
  • Vekt: 14 kg
  • Mål: (BxHxD) 37,3 x 52.4 x 46,1

 

Varenr: 15277

Jura X10

Spesialitetskaffe fra en profesjonell - trendy, robust, praktisk og allsidig

X10 imponerer med sin allsidighet, brukervennlighet og individualitet. Den tilbyr 31 forskjellige spesialiteter, denne kaffe-mesteren dekker alt av spesialitetskaffe ferdig med melk og melkeskum og hele spekteret av spesialdesignede svarte kaffe.

Professional Aroma Grinder er en førsteklasses innovasjon som leverer det perfekte slipresultatet hver gang og 12,2%* mer aroma. For teelskere serverer den også varmt vann til forskjellige temperaturnivåer. Med sin solide, høydejusterbare dobbelt utløp kan den lage en spesialitetskaffe - eller til og med to drikker samtidig - og disponere dem i koppene eller glass ved å trykke på en knapp. 4,3-tommers høyoppløselig berøringsskjermfargeskjerm er helt intuitiv.

Moderne grafikk som er lett å forstå, betyr at selv førstegangsbrukere vil kunne navigere til akkurat det de ønsker. Ulike spesialitetskoffier kan programmeres og gis navn etter dine behov. Tidsbesparelsen på maskinen er redusert til en minimum takket være den store bønnebeholderen med en kapasitet på 1 kg, en 5 liters vanntank og en grutbeholder med kapasitet til 40 portioner.

* Profesjonell Aroma Grinder sammenlignet med konvensjonelle grinders

Tekniske spesifikasjoner
Price 34750,00 kr
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Jura X10
Din vurdering