Jura X8

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
15413
37375,00 kr

Jura X8

1 og 2 kopps muligheter for alle de kjære kaffedrikkene samt
mulighet for å justere temperaturen på te-vannet, noe te-entusiaster vil sette pris på!

  • Kopper per dag: 80
  • Vanntank: 5L
  • Kaffegrutbeholder: 40 porsjoner
  • Bønnebeholder: 500g
  • Vekt: 14 kg
  • Mål: (BxHxD) 37,3x47x46,1

Jura X8

Den robuste, allsidige kaffespesialitet-eksperten

Allsidigheten til X8 er fascinerende: Den mestrer hele spekteret av kaffespesialiteter med melk og melkeskum, og hele bredden av svarte kaffespesialiteter så vel som den klassiske traktekaffen.

En innovasjon i toppklasse sørger for et perfekt maleresultat hver gang og 12,2 %* mer aroma: Professional Aroma Grinder. I tillegg disponerer den ulike temperaturnivåer for varmt vann, noe de som elsker te vet å sette pris på. Med ett tastetrykk kan du velge om det solide, høydejusterbare kombiutløpet skal servere én enkelt eller to kaffespesialiteter samtidig i koppene eller glassene. Den praktiske kopp-posisjoneringshjelpen er som skapt for selvbetjening.

De store og tydelige tilberedningstastene likeså. Posisjonen til kaffespesialitetene kan flyttes dit du vil på displayet, og således skreddersys til dine spesifikke behov.

*) Professional Aroma Grinder sammenlignet med vanlige kverner

Nyeste teknologi for perfekt nytelse

12,2 %* mer aroma samt en konstant høy kvalitet på kaffen som males gjennom hele levetiden til kaffeautomaten, gjør den profesjonelle aroma-kvernen helt enestående. Den perfeksjonerte kverngeometrien oppnår optimal malekurve. Dette betyr at en høyere andel finpartikler i det som males, garanterer perfekt smaksutfoldelse.

Puls-ekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) optimerer ekstraksjonstiden for korte spesialiteter, og ristretto og espresso blir et smaksfyrverkeri. X8 har et høydejusterbart kombiutløp med finskumsteknologi, som skaper fullkomne motespesialiteter med melk og melkeskum.

Alle betjeningselementene på X8 er plassert på forsiden, og er både godt synlige og lette å nå. Det er til og med mulig å fylle vanntanken og bønnebeholderen fra forsiden. Vanntanken og bønnebeholderen er utstyrt med en låsemekanisme som standard. Sperringen fungerer som en beskyttelse mot ekstern påvirkning. Restvannsskålen og kaffegrutbeholderen er ergonomisk utført og kan tas av med bare en hånd. Dette gir rask og renslig tømming.

Betjeningskonseptet er tydelig, noe betjeningselementene viser. Det 2,8 tommer store fargedisplayet i høydeformat, kombinert med de store og entydige tilberedningstastene, gjør betjeningen lekende lett, også for de som ikke er kjent med maskinen fra før. Hvis ønskelig, kan tastene (tilberedning eller pleie) sperres for å forhindre feilmanipulering, utilsiktet programmering eller feilbetjening under rengjøring.

TÜV-sertifisert hygienegaranti

Pleien av nye X8 er like intuitiv som dens betjening. Sammen med originale JURA-pleieprodukter sørger integrerte skylle- og rengjøringsprogrammer for TÜV-sertifisert hygiene og renhet. Sågar rengjøringen av melkesystemet til X8 er automatisert, og fungerer ved hjelp av tastetrykk. Det massive kombiutløpet kan avmonteres i en håndvending. Melkeutløpene, som er montert foran på dette, er lett tilgjengelige, og kan enkelt skiftes ut ved behov.

Like individuell som dine egne krav

X8 kan utvides med ekstra automater og elegante tilleggsapparater som koppvarmer, Cool Control, sett for rent vann eller avregningssystem, og danner med dette et optimalt grunnlag for individuelle komplettløsninger for kaffe på mange forskjellige bruksområder.

Detaljer
Pris 37375,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Maskintype Bønne-til-kopp
Direkte Vanntilkobling Tilbehør
Brukt / Demo Nei
kaffemaskin Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Jura X8
Din vurdering