Hvordan handle

 

Kjøpsprosessen i vår nettbutikk

Kjøpsprosessen i vår nettbutikk består av følgende punkter:
1. Valg av produkter
2. Legg varen(e) handlekurven
3. Gå til kassen
4. Logg deg inn med eksisterende konto eller registrer deg som ny kunde (dersom du ikke tidligere har registrert deg på vår nettside)
5. Valg av betalingsmetode
6. Kontroll av bestillingen
7. Bekreftelse av bestillingen
8. Mottak av ordrebekreftelse (denne genereres automatisk på vår nettside og sendes deg pr.mail)
9. Forsendelse av varen

Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss på vårt datasystem. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, jfr avtalens pkt.11. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Vennligst kontrollér ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med bestillingen.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.
Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Priser

Alle priser som er oppgitt på våre nettsider er inkludert merverdiavgift og eventuelt miljøgebyr. Totalkostnaden for det du har handlet vil fremkomme før du plasserer din bestilling, med mindre annet er opplyst i den enkelte annonse. Totalkostnaden inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt og emballasje, med mindre annet er opplyst i den enkelte annonse. Kjøpesummen gjøres opp gjennom bank- eller kredittkort når du bestiller varen. Man kan alternativt velge postoppkrav eller finansiering. Postoppkravsgebyr og finansieringskostnader vil tilkomme etter gjeldende satser. 

Velkommen til en hyggelig handel hos Kaffemesteren.no