Jura X6

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
15416
32000,00 kr

Jura X6

1 og 2 kopps muligheter for kaffe, espresso og ristretto samt mulighet
for å justere temperaturen på varmtvannet, noe te-entusiaster vil sette pris på!

  • Kopper per dag: 80
  • Vanntank: 5L
  • Kaffegrutbeholder: 40 porsjoner
  • Bønnebeholder: 500g
  • Vekt: 14 kg
  • Mål: (BxHxD) 37,3x47x46,1

Jura X6

Den solide kaffe- og te-eksperten

Der hvor kaffespesialiteter skal settes pris på, profesjonell traktekaffe skal tilberedes og varmt vann til te i to ulike temperaturnivåer skal stå til disposisjon, er X6 i sitt rette element. En innovasjon i toppklasse sørger for et perfekt maleresultat hver gang og 12,2 %* mer aroma: Professional Aroma Grinder. Betjeningskonseptet er lett å forstå, og er særlig godt egnet der hvor personell eller gjester forsyner seg selv. Det går selvsagt an å endre posisjonen til alle kaffespesialitetene på displayet til X6. En stor vanntank og et stabilt vanntilkoblingssett som kan opprustes senere, gjør at X6 egner seg like godt til mobil som stasjonær bruk.

*) Professional Aroma Grinder sammenlignet med vanlige kverner

Nyeste teknologi for perfekt nytelse

12,2 %* mer aroma samt en konstant høy kvalitet på kaffen som males gjennom hele levetiden til kaffeautomaten, gjør den profesjonelle aroma-kvernen helt enestående. Den perfeksjonerte kverngeometrien oppnår optimal malekurve. Dette betyr at en høyere andel finpartikler i det som males, garanterer perfekt smaksutfoldelse.

Puls-ekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) optimerer ekstraksjonstiden for korte spesialiteter, og starter et veritabelt fyrverkeri når det gjelder smak, både for ristretto og espresso.

Alle betjeningselementene på X6 er plassert på forsiden, og er både godt synlige og lette å nå. Det er til og med mulig å fylle vanntanken og bønnebeholderen fra forsiden. Vanntanken og bønnebeholderen er utstyrt med en låsemekanisme som standard. Sperringen fungerer som en beskyttelse mot ekstern påvirkning. Restvannsskålen og kaffegrutbeholderen er ergonomisk utført og kan tas av med bare en hånd. Dette gir rask og renslig tømming.

Betjeningskonseptet er tydelig, noe betjeningselementene viser. Det 2,8 tommer store fargedisplayet i høydeformat, kombinert med de store og entydige tilberedningstastene, gjør betjeningen lekende lett, også for de som ikke er kjent med maskinen fra før. Hvis ønskelig, kan tastene (tilberedning eller pleie) sperres for å forhindre feilmanipulering, utilsiktet programmering eller feilbetjening under rengjøring.

TÜV-sertifisert hygienegaranti

Pleien av nye X6 fungerer akkurat like intuitivt som betjeningen. Sammen med originale JURA-pleieprodukter sørger integrerte skylle- og rengjøringsprogrammer for TÜV-sertifisert hygiene og renhet.

Like individuell som dine egne krav

X6 kan utvides med tilleggsapparater som er spesielt utviklet for de profesjonelle kaffeautomatene fra JURA, som f.eks. sett for rent vann, koppvarmer eller avregningssystem. Dette gir deg muligheten til å skreddersy din egen komplettløsning for kaffe basert på dine konkrete behov.

Detaljer
Pris 32000,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Maskintype Bønne-til-kopp
Direkte Vanntilkobling Tilbehør
Brukt / Demo Nei
kaffemaskin Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Jura X6
Din vurdering