Kusmi Tea - Økologisk Tsarevna Grand Hotel edition 120 gr

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
21137A1070
249,00 kr 269,00 kr

Kusmi Tea - Økologisk Tsarevna Grand Hotel edition 120 gr

Sort te med fortryllende kryddere

Limited Edition

En deilig oppskrift laget med svart te og fortryllende krydder. Dybden av krydder er mykgjort av delikate notater av appelsinskall, vanilje og mandel. Blandingen forsterkes av et snev av lakris som gir en naturlig søt smak.

 

7%

Kusmi Tea - Økologisk Tsarevna Grand Hotel edition 120 gr

 

Limited Edition 

SMAKSATT BLANDING AV SVART TE, APPELSIN OG KRYDDER

Så snart du ankommer, begynner festlighetene på dette majestetiske hotellet utsmykket med rødt og gull. Butlere ønsker deg velkommen til lobbyen, armene fylt med gaver. For å gjøre oppholdet ditt virkelig eksepsjonelt, er hele teamet opptatt med å legge siste hånd. Oppholdsarealene er dekorert, trærne lyses opp, og gavene pakkes inn. Alt du trenger å gjøre er å bli komfortabel i favorittrommet ditt og la magien gjøre jobben sin. Julen kan endelig begynne!
 
Første stopp er tesalongen. En fascinerende aroma av appelsin, vanilje og krydder kommer fra det dampende kruset ditt. Kardemomme, kanel, lakris... Dette er Tsarevna, stjerneoppskriften på høytiden! En økologisk svart te med kraftige, berusende toner, som kan nytes med den fulle intensiteten som passer til denne blandingen i begrenset opplag. 
 
Kun for deg har Kusmi sørget for at du alltid vil se tekoppen halvfull, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Denne julen lover å bli større enn livet!
 
Tsarevna er den ikoniske blandingen av Kusmi Tea, som tilbys som en begrenset utgave bare til jul. De siste ni årene har den tatt på seg et annet, festlig antrekk for årsavslutningsfeiringen for å vispe deg bort til en magisk verden. Oppskriften du elsker så mye har imidlertid holdt seg den samme, med fortryllende toner av appelsin, vanilje og krydder. En boks å beholde for samlingen din!
 

INGREDIENSER

 
 
Svart te* (46 %), krydder* (ingefær*, kanel*, kardemomme*) (35 %), appelsinskall* (8 %), lakris*, naturlig vaniljesmak, naturlig appelsinsmak, naturlige kryddersmaker. *Økologisk dyrkede ingredienser
Kanel Kanel
Kardemomme Kardemomme
Appelsinskall Appelsinskall
Lakris Lakris
Svart te Svart te


Bryggetid   Bryggetid3-4'

Bryggetemperatur  Bryggetemperatur90 °C
Detaljer
Pris 269,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Ja
Format Løsvekt
Tetype Sort
Smaksprofil Krydret
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Kusmi Tea - Økologisk Tsarevna Grand Hotel edition 120 gr
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: