Kusmi Tea - Organic Tsarevna Grand Hoted Edition Teposer

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
21137A1120
149,00 kr 169,00 kr

Kusmi Tea - Organic Tsarevna Grand Hoted Edition Teposer

Sort te med fortryllende kryddere

Limited Edition

En deilig oppskrift laget med svart te og fortryllende krydder. Dybden av krydder er mykgjort av delikate notater av appelsinskall, vanilje og mandel. Blandingen forsterkes av et snev av lakris som gir en naturlig søt smak.

 

12%

Kusmi Tea - Organic Tsarevna Grand Hoted Edition Teposer

Sort te med fortryllende kryddere

Limited Edition 

En gang i hjertet av det keiserlige Russland reiste tsarens døtre, tsarevnasene, for høytiden til vinterpalasset i Sankt Petersburg, der Kusmi Tea ble grunnlagt.

I år kan du pakke kofferten og nyte et magisk opphold i jula med Tsarevna, vår ikoniske, økologiske svart te.

Så snart du ankommer, begynner festlighetene på dette majestetiske hotellet utsmykket med rødt og gull. Butlere ønsker deg velkommen til lobbyen, med armene fylt med gaver. For å gjøre oppholdet ditt virkelig eksepsjonelt, er hele teamet opptatt med å gjøre siste finpuss. Oppholdsrommene er dekorert, trærne er opplyst, og gavene er pakket inn. Alt du trenger å gjøre er å bli komfortabel i favorittrommet ditt og la magien gjøre sitt arbeid. Julen kan endelig begynne!
 
Første stopp er tesalongen. En fascinerende aroma av appelsin, vanilje og krydder wafts fra dampende krus. Kardemomme, kanel, lakris... Dette er Tsarevna, høytidens stjerneoppskrift! En organisk svart te med kraftige, berusende toner, som kan nytes med full intensitet som passer til denne begrensede utgaven.
 
Bare for deg har Kusmi sørget for at du alltid vil se tekoppen halvfull, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Denne julen lover å være større enn livet!

 

INGREDIENSER

 

Svart te* (46 %), krydder* (ingefær*, kanel*, kardemomme*) (35 %), appelsinskall* (8 %), lakris*, naturlig vaniljesmak, naturlig appelsinsmak, naturlige kryddersmaker. *Økologisk dyrkede ingredienser

Detaljer
Pris 169,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Ja
Format Teposer
Tetype Sort
Smaksprofil Krydret
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Kusmi Tea - Organic Tsarevna Grand Hoted Edition Teposer
Din vurdering