Jura vannfiltersystem 3300 liter

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
24100
2699,00 kr

Jura vannfiltersystem 3300 liter"

art.nr: 24100

 Jura vannfiltersystem


 

Med vannfiltersystemet fra JURA får du alltid friskt filtrert, velgjørende kaffe- og tevann. Systemet er utviklet for topp kvalitet og brukervennlighet, og det setter nye standarder innen gastronomi- og vendingbransjen. Det kobles direkte til vanntilkoblingen din.

Vannfiltersystemet fra JURA er modulært oppbygd og består av filterpatronen, filterhodet og tilkoblingsslangen. Vannfiltersystemet fra JURA egner seg perfekt til bruk med alle kaffeautomater fra JURA med fast vanntilkobling.

JURA filterpatron

Gir deg mange verdifulle fordeler:

  • Beskytter mot forkalkning og gir dermed reduserte serviceutgifter
  • Øker apparatenes effektivitet og levetid
  • Maskinstopp unngås
  • Kaffe med perfekt krem, full aroma og behagelig duft
  • Perfekt tilpasset kaffeautomatene fra JURA

Viktig
For at meldingen om filterskift ikke skal vises allerede etter 50 liter som vanlig, må de programmerbare innstillingene tilpasses ved første gangs bruk av vannfiltersystemet fra JURA. Dette kan utelukkende utføres av JURAs servicepartnere.

Bruksmåten VENDING beskriver tilberedning av varmtvannsdrikker uten dampgenerering. De angitte kapasitetene er standardverdier og kan variere avhengig av maskintype. Vi gir deg gjerne spesielle anbefalinger for din maskintype. Vær oppmerksom på at vannfilteret har en lavere literkapasitet ved dampgenerering.

Detaljer
Pris 2699,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Write Your Own Review
DU ANMELDER: Jura vannfiltersystem 3300 liter
Din vurdering