illy Espresso Hele Bønner 3kg

Fri frakt fra kr 1500,- eller hent gratis på vårt Pick-up Point i Oslo
På lager
SKU
4056209
1449,00 kr 1790,00 kr
illy Espresso Hele Bønner 3kg Varenr: 4056209
Rating:
80%

illy espresso blir av mange regnet som verdens beste espresso. Kaffen er blitt produsert av det familie-eide selskapet illycaffè i Trieste siden 1933, og gjennom alle disse årene har illy kun produsert èn enkelt blanding - de har simpelthen ikke funnet rom for forbedring. illys blanding består av ni typer arabica-bønner fra nøye kvalitetssikrede kaffeplantasjer.

For å sikre topp kvalitet og en bærekraftig produksjon, kjøper illycaffè all sin råkaffe direkte fra kaffefarmene. Kaffen er av høyeste arabica kvalitet, og hver enkelt kaffebønne kvalitetssjekkes før den inngår i illys unike blend. illy har over lang tid bygget opp tette relasjoner med verdens beste kaffeprodusenter i Brasil, Sentral Amerika, India og Afrika. illy stiller både kompetanse og teknologi til disposisjon, i tillegg til at de betaler dyrkerne mer enn normal markedspris.

illy-espresso består av 100 % arabica-bønner som er håndplukkede for illy og som har vært gjennom meget strenge kvalitetskontroller. Dette gir espressokaffe med rik, balansert aroma. illy-kaffe serveres i 140 land, og daglig drikkes det mer enn 6 millioner kopper illy-kaffe verden over. Se også illy.com

Detaljer
Price 1790,00 kr
Brenneri Illycaffè
Brenningsgrad Espressobrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:illy Espresso Hele Bønner 3kg
Din vurdering