Kaffemesteren.no ønsker å gi deg en unik handle opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for en funksjonell nettbutikk samt å bidra til at du skal få en skreddersydd opplevelse samt vil bli brukt til markedsføring og for å gjøre nettsidene våre bedre å bruke. Ved videre navigering på nettsidene godkjenner du bruken av cookies og pixels. Fjerne teksten ved å trykke «Det er greit».
PALS Etiopia Yirgacheffe Hele Bønner 1 kg
På lager
SKU
57101
399,00 kr
649,00 kr
PALS Etiopia Yirgacheffe Hele Bønner 1 kg
Passer til trakter, presskanne, aeropress, drypp/V60, chemex og kokekaffe
Kaffe fra dette området har en særegen karakter, og anses som å være en av verdens beste kaffer.
Etiopia Yirgacheffe har en frisk aroma av sitrusfrukt, og smakstoner av mørk sjokolade og grapefrukt.
PALS Etiopia Yirgacheffe Hele Bønner 1 kg
Aroma av sitrusfrukt og smakstoner av mørk sjokolade og grapefrukt.
PALS Ethiopia Yirgacheffe kommer fra distriktet Yirgacheffe i det sørlige Etiopia. All kaffe i dette partiet er plukket for hånd. Etter plukking fjernes fruktkjøttet og kaffen blir lagt i store kar fylt med vann. Her blir den liggende å fermentere, slik at gjæren spiser de siste restene av fruktkjøttet. Denne prosessen tar ca. to døgn. Etter dette vaskes kaffen i kaldt vann før den tørkes i solen i ca. to uker. Dette gir en kaffe som oppleves som ren og slank i smaken. Kaffe fra dette området har en særegen karakter og anses som å være en av verdens beste kaffer.
Dosering
Bruk kaldt friskt vann og doser 60-70 g pr. liter vann. Ferdig traktet kaffe bør ikke lagres i mer enn 30–40 minutter, og temperaturen bør ligge mellom 80–85 °C.
Vår kaffe kommer fra distriktet Yirgacheffe i det sørlige Etiopia. All kaffe i dette partiet er plukket for hånd. Etter plukking fjernes fruktkjøttet, og kaffen blir lagt i store kar fylt med vann. Her blir den liggende og fermentere, slik at gjæren spiser de siste restene av fruktkjøttet. Denne prosessen tar ca. to døgn. Etter dette vaskes kaffen i kaldt vann, før den tørkes i solen i ca. to uker. Dette gir en kaffe som oppleves som ren og slank i smaken. Kaffe fra dette området har en særegen karakter, og anses som å være en av verdens beste kaffer.
Etiopia Yirgacheffe har en frisk aroma av sitrusfrukt, og smakstoner av mørk sjokolade og grapefrukt.
Pris | 649,00 kr |
---|---|
Is Pakke i Postkassen Available | Ja |
Region | Afrika |
Brenneri | PALS |
Brenningsgrad | Lysbrent |
Kverningsgrad | Hele Bønner |
Økologisk | Nei |
Fairtrade | Nei |
Write Your Own Review