PALS Etiopia Yirgacheffe Hele Bønner 1 kg

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
57101
499,00 kr 649,00 kr

PALS Etiopia Yirgacheffe Hele Bønner 1 kg

Passer til trakter, presskanne, aeropress, drypp/V60, chemex og kokekaffe

Kaffe fra dette området har en særegen karakter, og anses som å være en av verdens beste kaffer.
Etiopia Yirgacheffe har en frisk aroma av sitrusfrukt, og smakstoner av mørk sjokolade og grapefrukt.
Rating:
80%
23%

PALS Etiopia Yirgacheffe Hele Bønner 1 kg

Aroma av sitrusfrukt og smakstoner av mørk sjokolade og grapefrukt.

PALS Ethiopia Yirgacheffe kommer fra distriktet Yirgacheffe i det sørlige Etiopia. All kaffe i dette partiet er plukket for hånd. Etter plukking fjernes fruktkjøttet og kaffen blir lagt i store kar fylt med vann. Her blir den liggende å fermentere, slik at gjæren spiser de siste restene av fruktkjøttet. Denne prosessen tar ca. to døgn. Etter dette vaskes kaffen i kaldt vann før den tørkes i solen i ca. to uker. Dette gir en kaffe som oppleves som ren og slank i smaken. Kaffe fra dette området har en særegen karakter og anses som å være en av verdens beste kaffer.

Dosering

Bruk kaldt friskt vann og doser 60-70 g pr. liter vann. Ferdig traktet kaffe bør ikke lagres i mer enn 30–40 minutter, og temperaturen bør ligge mellom 80–85 °C.

 

Vår kaffe kommer fra distriktet Yirgacheffe i det sørlige Etiopia. All kaffe i dette partiet er plukket for hånd. Etter plukking fjernes fruktkjøttet, og kaffen blir lagt i store kar fylt med vann. Her blir den liggende og fermentere, slik at gjæren spiser de siste restene av fruktkjøttet. Denne prosessen tar ca. to døgn. Etter dette vaskes kaffen i kaldt vann, før den tørkes i solen i ca. to uker. Dette gir en kaffe som oppleves som ren og slank i smaken. Kaffe fra dette området har en særegen karakter, og anses som å være en av verdens beste kaffer.
 
Etiopia Yirgacheffe har en frisk aroma av sitrusfrukt, og smakstoner av mørk sjokolade og grapefrukt.
 
Detaljer
Pris 649,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Region Afrika
Brenneri PALS
Brenningsgrad Lysbrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:PALS Etiopia Yirgacheffe Hele Bønner 1 kg
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: