Solberg & Hansen - Black Coffee Hele Bønner 250g

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
SH666
119,00 kr 159,00 kr

Solberg & Hansen - Black Coffee VOL.21 250g

Duft av vanilje og søte krydder. Smak av modne hagebær og søte jordbær. Intens og velbalansert. Saftig avslutning med toner av appelsin og sjokolade.

Alltid ferskbrent kaffe!

Bestill innen kl. 09:00 tirsdag, for utsending onsdag.


Bestill innen kl. 09:00 fredag, for utsending mandag.

25%

Solberg & Hansen - Black Coffee VOL.21 250g

Duft av vanilje og søte krydder. Smak av modne hagebær og søte jordbær. Intens og velbalansert. Saftig avslutning med toner av appelsin og sjokolade.

Den populære kultkaffen fra Hell har nådd volum 21. Innholdet er kaffebønner fra Chelbesa og vaskestasjonen Danche i regionen Gedeo, Etiopia.

Kaffen er økologisk.

Black Coffee er en kaffe som tar navnet sitt på alvor. Dette er en glovarm sammensmeltning mellom en av Norges fremste kulturelle eksportvarer, Black metal, og en drikk som er en del av kulturen i nesten alle verdenshjørner. Nå slippes volum 21, fra Gedeo i Etiopia.

Black Coffee ble første gang lansert på Hell i Trøndelag i 2011. Dette ble gjort i samarbeid med designere fra ANTI Sweden som lanserte sin nye kleskolleksjon under «Fashion Week in Hell». Black metal-bandet "1349" sto for underholdningen. Fulgte du godt med i historietimene husker du kanskje hvilket år svartedauden kom til Norge? 1349 ble stiftet i 1997 og består av flere tidligere medlemmer fra bandet Alvheim. Foruten sin makabre navnreferanse er bandet kjent for trommeslageren Frost, en av kjernemedlemmene i den myteomspunne gruppen Satyricon.

Detaljer
Pris 159,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Region Afrika
Brenneri Solberg & Hansen
Brenningsgrad Mørkbrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Ja
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Solberg & Hansen - Black Coffee Hele Bønner 250g
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: