Solberg & Hansen - El Salvador - Bourbon Jungle Hele Bønner 250g

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
SH149-250
119,00 kr 179,00 kr

Solberg & Hansen - El Salvador - Bourbon Jungle Hele Bønner 250g

Rund og fyldig med smak av sjokolade, marsipan og karamell.

Alltid ferskbrent kaffe!

Bestill innen kl. 09:00 tirsdag, for utsending onsdag.


Bestill innen kl. 09:00 fredag, for utsending mandag.

34%

Solberg & Hansen - El Salvador - Bourbon Jungle Hele Bønner 2,5kg

Rund og fyldig med smak av sjokolade, marsipan og karamell.

I en frodig kaffejungel med biologisk mangfold dyrker kaffebonden Mariano Salazar kvalitetskaffe, trofast til sine økologiske prinsipper.

Bourbon Jungle er økologisk sertifisert.

FRA FAMILIEN I FJELLENE

Det fruktbare, vulkanske jordsmonnet i Santa Ana i El Salvador har gjort regionen til landets sentrum for dyrking av spesialkaffe. Herfra har Mariano Salazar forsynt norske kaffekopper med relasjonskaffen «Bourbon Jungle» i over et tiår. Det tette båndet som ble knyttet på starten av 2000-tallet har vist seg å bli et prakteksempel på hvordan langsiktige relasjoner med kaffegårder kan bære frukter for alle involvert. I dag er Bourbon Jungle blant Solberg & Hansen sine mest populære kaffeinnslag, dyrket med økologiske metoder og et dedikert forhold til smak og kvalitet. Som jordeier i El Salvadors frodige fjellsider, mener Mariano at hans viktigste oppgave er å bidra til et sunt og bærekraftig miljø – slik at planter og dyr kan eksistere i harmoni med deres eget levebrød.

SMAKSNYANSER FRA HØYDEN

I mer enn 50 år er kaffe blitt markedsført med hvor mange meter over havet den er dyrket. Det er naturligvis ikke slik at kaffe dyrket i høyden er synonymt med god kaffe, men sammenhengen mellom høydemeter og kvalitet er udiskutabel. Verdens beste dyrkeområder kjennetegnes av frodig fjellterreng med gjennomsnittsklima rundt 20 grader, moderat regnfall og rikelig med sol. Det svale fjellklimaet bremser kaffetrærnes vekstsyklus, som igjen forlenger bærenes modningstid. Dette tilfører bønnen flere komplekse sukkerarter, som sørger for dypere og mer interessante smaker. Bedre drenasje i høyden og skråningene sørger for at det blir mindre vann i kaffebæret, som gjør at smakene blir mer konsentrerte. De fineste Arabicasortene er dyrket i meget fruktbar, ofte vulkansk jordsmonn opp mot 2000 meter over havet. Dette gir harde og kompakte kaffebønner med stort potensial for å bringe fram nyanser, kompleksitet og fantastiske kaffesmaker.

Detaljer
Pris 179,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Region Sør-Amerika
Brenneri Solberg & Hansen
Brenningsgrad Mellombrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Ja
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Solberg & Hansen - El Salvador - Bourbon Jungle Hele Bønner 250g
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: