Kaffemesteren.no med stort utvalg og lave priser7

Kjøpsbetingelser

 

Sikkerhet
For å ivareta kundenes sikkerhet benytter Kaffemesteren.no ulike nettbetalingsløsninger.
Du kan være sikker på at dine persondata ikke kommer på avveie.
Kredittkortnummeret ditt gjøres ikke tilgjengelig for Kaffemesteren.no.
All kommunikasjonen foregår kryptert.
Handelen foregår på samme velprøvde måte som i alle butikker som tilbyr Nets, Klarna eller DIBS.
For mer informasjon om sikkerhet se www.nets.no, klarna.no, dibs.no .

Registrering
For å handle i vår nettbutikk kan  du handle som gjest eller opprette en handlekonto (under "Min konto"). Vi oppbevarer her informasjon som navn, adresse, postnummer, e-post adresse m.m.
En konto hos Kaffemesteren.no gir deg muligheten til å velge blant vårt store utvalg av espresso- og kafferelaterte produkter og til å motta våre nyhetsbrev.
Ønsker du nå å opprette handlekonto, trykk her!

Avslutte eller endre opplysninger om handlekonto  
Hvis du ønsker å avslutte eller endre opplysninger for din handlekonto kan du sende oss en e-post om dette på post@kaffemesteren.no. Oppgi hva du ønsker at vi skal hjelpe deg med, og vi vil besvare din henvendelse. Husk å oppgi ditt kundenummer. Du kan også gjøre enkle endringer i din kundeprofil direkte på nettbutikken/din side.

Pakkesporing 
For status på forsendelse av pakker eller ved forsinkelse kan da bruke pakkesporing direkte fra ordrestatus på kontosidene til Posten. Kaffemesteren.no sender leveringsbekreftelse før transportøren henter varene hos oss, derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. Pakkesporing: www.posten.no og www.bring.no. Link i høyre kolonne.

Angrerett
Du har rett til å returnere bestilte, uåpnende, feilfrie varer og brukte varer. Når det gjelder brukte varer, så kan næringsdrivende kreve at kjøper erstatter verdireduksjon som følge av kjøpers håndtering av varene. Beskjed om dette skal gis umiddelbart etter at varen er mottatt, og returneres senest 14 dager etter levering. Beskjeden må inneholde ordrenummer og fakturanummer, og den skal sendes per e-post til post@kaffemesteren.no. Returner varen sammen med fakturaen (eller en kopi av denne). Fyll gjerne ut årsaken til returen på fakturaens bakside. Du må selv bekoste returporto. Retur kan ikke skje som postoppkrav.

Frakt
Vi belaster frakt etter transportørens satser. Prisen varierer avhengig av fraktmåten du velger og vekt/volum på bestillingen. Estimert fraktpris vises nederst i handlevognen. Det er ingen skjulte kostnader når du handler gjennom vår nettbutikk.

Salgspant/Betalingsvilkår
Kaffmesteren.no har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens §3-14 flg. Selger kan kansellere alle ordre.

 

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.