Sikkerhet

Betaling med VISA/MasterCard er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CV2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen. Enkelte banker gir sine nettbankkunder en kodebrikke som benyttes ved innlogging til nettbanken og også for kjøp over nett. Ta kontakt med din bank hvis du har spørsmål vedr. din kodebrikke.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Kaffemesteren.no så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen to 2-5 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss. Kaffemesteren.no kan ikke ta i mot kortinformasjon per telefon, så bestilling med kort må foregå via web.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Få varen først, betal etterpå!
BETAL MED FAKTURA om 14 dager - Klarna Faktura

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

 • Få alltid varen hjem før du betaler
 • Alltid 14 dagers betalingsfrist
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
 • Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no
 • Mulighet for delbetalinger

Et fakturagebyr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr og en forsinkelsesrente. Ved et kjøp kommer Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her 

BETAL NÅR DU VIL - delbetaling med Klarna Konto
Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

 • Få alltid hjem varen før du betaler
 • Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
 • Kjøp NÅ - betal i slutten av neste måned
 • Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
 • Du kan når som helst betale hele beløpet!

Ved for eksempel et kjøp på 10 000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er på 22 % hvilket motsvarer en effektiv rente på 28,85 %. Prisen på kredittkjøpet er 11 867 kr og du kommer ha 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder.Ved et kjøp kommer Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.Allmenne vilkår finner du her. Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Velkommen til en hyggelig handel hos Kaffemesteren.no