Illy Espresso hele bønner 250gr

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
5265558
189,00 kr

Illy Espresso hele bønner 250gr

Illy Espresso er laget av 100% arabica bønner. Bønnene er brent etter tradisjonsrike metoder, og blir luftkjølt etter brenningen. Illy espresso har en rik, balansert aroma.

Varenr: 5265558

Rating:
80%

Illy Espresso Hele Bønner 250gr

illy espresso kaffe blir av mange regnet som verdens beste espresso. Kaffen er blitt produsert av det familie-eide selskapet illycaffè i Trieste siden 1933, og gjennom alle disse årene har illy kun produsert èn enkelt blanding - de har simpelthen ikke funnet rom for forbedring. illys blanding består av ni typer arabica-bønner fra nøye kvalitetssikrede kaffeplantasjer.

For å sikre topp kvalitet og en bærekraftig produksjon, kjøper illycaffè all sin råkaffe direkte fra kaffefarmene. Kaffen er av høyeste arabica kvalitet, og hver enkelt kaffebønne kvalitetssjekkes før den inngår i illys unike blend. illy har over lang tid bygget opp tette relasjoner med verdens beste kaffeprodusenter i Brasil, Sentral Amerika, India og Afrika. illy stiller både kompetanse og teknologi til disposisjon, i tillegg til at de betaler dyrkerne mer enn normal markedspris.

 

Detaljer
Pris 189,00 kr
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Brenneri Illycaffè
Brenningsgrad Espressobrent
Kverningsgrad Hele Bønner
Økologisk Nei
Fairtrade Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Illy Espresso hele bønner 250gr
Din vurdering