Solberg & Hansen Påskekaffe 250g

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
SH117-250
89,00 kr 169,00 kr

KAFFE FRA RWANDA (HELE BØNNER) 250g

Søt og fruktig med toner av appelsin, tørket frukt og vanilje, som kler påsken perfekt.

Passer til trakter, presskanne eller som håndbrygg.  

 

47%

KAFFE FRA RWANDA (HELE BØNNER) 250g

Tumba - Rwanda

Søt og fruktig med toner av appelsin, tørket frukt og vanilje, som kler påsken perfekt. Nydelig på kaffetrakter, presskanne eller som håndbrygg.  

Blant Rwandas uendelig grønne fjelltopper ligger vaskestasjonen Tumba, som får kaffe fra over 1600 kaffegårder. Her foredles kaffebær dyrket i mineralrikt, vulkansk jordsmonn.

Denne kaffen finner du i kaffeserien SESONG. Dette er vår serie med kaffe som er nøye valgt ut til å passe årstiden eller høytiden vi er inne i.

 

BRENNINGSGRAD

2

Over 300 gårder leverer kaffebær til vaskestasjonen Mwasa i fjellene i Nyamasheke. Her foredles bærene for å fremheve de klassiske smakstrekkene du finner i spesialkaffe fra Rwanda, som tørket frukt og druer.

Ved vaskestasjonen er kompetanseutvikling svært viktig. Bøndene som leverer kaffe hit får tilbud om å delta i et kursprogram for å lære mer om hvordan utnytte kaffebærenes potensiale og hvordan drive bærekraftig jordbruk.

Detaljer
Pris 169,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Solberg & Hansen Påskekaffe 250g
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: