Wilfa Elektrisk Sparkesykkel 601445 E-WAY E-5045FS

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
601445
7499,00 kr

Wilfa Elektrisk Sparkesykkel 601445 E-WAY E-5045FS

 

Demping foran, og opptil 45 km rekkevidde per lading.

  • Demping foran
  • Opptil 45 km rekkevidde per lading
  • 100% lovlig
  • Hastighet: 20 km/t ihht norsk lov

Wilfa Elektrisk Sparkesykkel 601445 E-WAY E-5045FS

 

E-WAY E-5045FS

E-Way E-5045FS har en rekkevidde på opptil 45 km per lading og demping foran for en mer komfortabel tur.

Den elektriske sparkesykkelen kommer med en 500 watts motor, 1000 watt maks effekt, frontdemping, og kan kjøre opptil 45 km per ladning. E-5045FS er kraftig nok til å kjøre opp bakker med 25 % stigning. Ta i betraktning at vekten til personen vil påvirke ytelsen til den elektriske sparkesykkelen.

Rekkevidde

Med sitt 37 volt / 12,2ah batteri kan du kjøre opptil 45 km per lading.

Medfølgende app

I appen for E-Way elektriske sparkesykler kan flere innstillinger kontrolleres, som bremsestyrke, hastighet og distanse.

Last ned appen for Android og iPhone ved å klikke på lenkene her: iOS og Android.

Enkel å ta med

Den elektriske sparkesykkelen kan foldes sammen, som gjør at den enkelt kan bæres og tas med for eksempel på buss, tog eller bil.

Låsering

E-5045FS har også en praktisk låsering, så du enkelt kan låse den fast når du er på butikken, i byen eller andre steder. Det betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for hvordan du skal låse fast el-scooteren når du parkerer på et offentlig sted.

Ladepunkt og ladetid

Ladepunktet på E-5045FS er praktisk plassert foran på styret, og batteriet er fulladet på omtrent 6 timer. 

Praktisk krok

E-5045FS en praktisk krok til bag eller veske.

LED-display

Stort LED-display, som gjør det enkelt å se både batteristatus og hastighet mens du kjører.

Punkteringsfrie dekk

El-sparkesykkelen har punkteringsfrie dekk så den tåler å kjøre på ulike underlag. 

3 hastighetsmoduser

Du kan til og med stille inn 3 forskjellige hastighetsmodi for å tilpasse hastigheten til kjøreforholdene eller din erfaring som sjåfør.

Godkjenning

Den elektriske sparkesykkelen er IP54-godkjent. Det betyr at den er perfekt for bruk i fint vær og kan motstå lett vannsprut.

Regler for elektriske sparkesykler

Myndighetene oppdaterer stadig vekk reglene for bruk av elektriske sparkesykler. Gjeldende regler finner du her: Regler for el-sparkesykkel (vegvesen.no).

Husk at det fra 1.1.2023 er påbudt med forsikring. Forsikring kan kjøpes via ditt forsikringsselskap eller via vår partner, Gjensidige her: Forsikring av elsparkesykkel – Gjensidige

Ofte stilte spørsmål

Q: Hva er produktets faktiske hastighet? Er det 20 km/t eller 22 km/t?

A: Den faktiske hastigheten på våre elektriske sparkesykler er 20 km/t. +-10 %. På grunn av forskriftsendringene fra Statens Vegvesen er E-Way-appen oppdatert slik at fartsinnstillingene er i samsvar med loven.

Trafikkregler for elsparkesykler | Statens vegvesen

Q: Vil den siste oppdateringen av E-Way-appen endre innstillingene på sparkesykkelen min slik at den får en maks fart på 20 km/t? Vil appen gjøre at sparkesykkelen bare kan kjøre 20 km/t?

A: Ja, vi oppfordrer alle våre nye og gamle kunder til å laste ned den nyeste versjonen av E-Way appen. I den nyeste versjonen er det noen endringer som sikrer at produkter kjøpt før 01.01.2023 samsvarer med de nye forskriftene.

Q: Betyr det at den elektriske sparkesykkelen jeg har kan kjøre 22 km/t, men bør oppdatere appen slik at den får maks fart på 20 km/t?

A: Det stemmer, last ned den nyeste versjonen av appen: E-WAY APP (wilfa.com)

Q: Er sparkesykkelen min ulovlig å bruke før jeg oppdaterer appen, hvis jeg ikke har oppdatert den ennå?

A: Hvis du kjøpte scooteren din før 01.01.23, er den konfigurert til å ha en maks hastighet i henhold til de tidligere fartsforskriftene. Du må oppdatere appen slik at den elektriske sparkesykkelen din følger de gjeldende forskriftene.

Husk å følge reglene og anbefalingene fra de lokale myndighetene. Det er eierens/førerens ansvar å oppfylle kravene. Det er føreren av kjøretøyet som er ansvarlig for at det oppfyller de tekniske kravene.

Tekniske krav til elsparkesykler | Statens vegvesen

Q: Noen nettsider skriver 22 km/t mens andre skriver 20 km/t. Hva stemmer for elektriske sparkesykler fra E-Way, 20 km/t eller 22 km/t?

A: Vår nettside har informasjonen i henhold til siste oppdaterte forskrift fra Statens vegvesen som er 20 km/t, fra 01.01.23.

Motor: 8,5” 500W (900W), Batteri: 37V 12,2AH/451WH, Rekkevidde opp til: 45km*, Rekkevidde normale forhold: 25-45km, Maks stigningsgrad: 20%, Hastighet: 20 km/t, Ladde tid: 4-5 timer, Maks vekt: 125 kg, Vekt: 13kg, Støtdemper foran, Stort AI Display, E-way app, App styring, Elektronisk motorbremse+ skivebremse bak, Låsering for å kunne låse den fast, Krok for å heng f.eks. handlepose, veske etc. på.

Detaljer
Pris 7499,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Wilfa Elektrisk Sparkesykkel 601445 E-WAY E-5045FS
Din vurdering