Wilfa PIZZA OVN 602779 PIZZAOVN 16" Plug & Play

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
602779
5499,00 kr

Wilfa PIZZA OVN 602779 PIZZAOVN 16" Plug & Play

Den italienske måten å lage pizza på

  • Plug & Play – inkluderer alt du trenger til å starte
  • Rask oppvarming: 15-18 min
  • Vid åpning (45 cm) for enkel håndtering av pizzaen
  • Isoleringslag av keramisk ull for optimal bevaring av varmen

Wilfa PIZZA OVN 602779 PIZZAOVN 16" Plug & Play

 

PIZZAOVN 16" PLUG & PLAY

Nyheten pizzaovn 16” er den optimale løsningen for alle som elsker å lage hjemmelaget italiensk pizza, for nå blir det lettere å få perfekt resultat hver gang. Kombinasjonen av høy temperatur og vid åpning for å snu pizzaen gjør det mulig å lage nydelig pizza på kun få minutter – i din egen hage.

Med Plug & Play-modellen får du med utstyret du trenger for å komme i gang. I tillegg til selve ovnen og pizzasteinen medfølger:

  • Sammenleggbar pizzaspade
  • Gasslange (1,2 meter) og CGAS gassregulator, type C21
  • Bag, for oppbevaring

Positive tilbakemeldinger i test av tek.no

I tek.no sin siste samletest av pizzaovner fikk Wilfa sin 16" Plug & Play pizzaovn 7 poeng og vurderingen BRA. Det at pizzaovnen har godt med plass, blir raskt varm med høy maksvarme og er enkel i bruk trekkes frem som fordeler.

I tillegg liker de at du kan kjøpe pizzaovnen som en komplett pakke med tilbehøret du trenger.

Rask oppvarming

16" bruker kun 15-18 min på å varme seg opp til den ideelle temperaturen på 470-500 grader. Temperaturen på pizzaovnen kan justeres med gassregulatoren. 

Oppvarmingstiden kan variere etter ytre forhold.

Vid åpning

Pizzaovnen har en vid åpning på 45 cm og pizzasteinen er på 16" (40 cm). Normal pizza-størrelse er 10-12" som gjør det enkelt og gir tilstrekkelig plass til å dreie pizzaen under steking, noe som gir bedre kontroll på stekeprosessen. Under stekingen bør du rotere pizzaen 3-4 ganger slik at den blir jevnt stekt, bruk den medfølgende pizzaspaden til dette.

Rengjøring

Den medfølgende pizzasteinen kan tas ut av pizzaovnen for rengjøring.

Oppbevaring

Pizzaovnen har sammenleggbare ben som gjør den enkel å transportere og oppbevare. Den bør lagres tørt og unna vind og vær utenom sesong. Vent til pizzaovnen er helt avkjølt før den flyttes.

Vekt: 22 kg.

Dimensjon: 56x67x34 cm​.

Maks kraft: 4kWh (13648 BTU).

Nødvendig tilbehør

Pizzaovnen kobles til gass ved bruk. Gassbeholderen må kjøpes på godkjente utsalgssteder og må passe til CGAS gassregulator, type C21, 30 Mbar regulator.

5 års garanti

Wilfa gir 5 års garanti på dette produktet fra dagen du kjøper det. Kjøpskvitteringen fungerer som bevis overfor forhandler så husk å ta vare på den. 

 

16" stekeflate, Keramisk ullisolasjonslag, Pizzaspade, BBQ deksel, Kontrollknapp, En meget kraftig brenner, Pizza stein, Gass Type LPG, FSC-emballasje, Chassis av karbonstål med høy temperaturbestandighet, power-coated finish, Inkludert sikkerhetsventil (FSD)- stenger gassen hvis flammen slukkes, Kompatibel med store gassflasker, Maksimum effekt: 4.0 KW (13 648 BUT), Ikke kompatibel med naturgass, Plug and Play, Inkludert: Transport bag, Skuffe, CGAS klips på slange og regulator

Detaljer
Pris 5499,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Wilfa PIZZA OVN 602779 PIZZAOVN 16" Plug & Play
Din vurdering