Jura Cool Control 6 dl Sort melkekjøler

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
24161
1999,00 kr

Jura Cool Control 6 dl Sort melkekjøler

Melkebeholder: 0,6L
Vekt: 2,1kg
Mål: B:14,4 x H: 22,5 x D: 21,7
Varenr:24161

Jura Cool Control 6 dl Sort melkekjøler

Avkjølt til perfekt melketemperatur på 4 °C

Cool Control – Optimalt avkjølt, perfekt servert

Motespesialiteter med melk smaker enda bedre med teknisk og optisk forbedrede Cool Control.

Den innovative melkekjøleren sørger ikke bare for å skjemme bort kaffeelskernes kresne ganer, den er også en fryd for øyet.

Melk avkjølt til en idealtemperatur på 4 °C, i kombinasjon med optimale hygienebetingelser, danner et verdifullt grunnlag for tilberedning av mange populære kaffespesialiteter med melk. Elegant design med avlang form, robuste materialer og høykvalitetsdetaljer i aluminium samt optimal brukervennlighet gjør Cool Control til det perfekte tilbehøret for enhver kaffemaskin.

 

Optimal utnyttelse av plassen

Det elegante designet til Cool Control utnytter plassen optimalt. Den innovative melkekjøleren har en slank form som passer inn selv i trange hjørner på kjøkkenet, og er lett å finne en plass til.

 

Elegant design

Cool Control kommer i klassisk JURA-look. Edle materialer, et deksel av høykvalitets 1,5 mm tykt rustfritt stål og elegante luftespalter gjør Cool Control-designet fullkomment. Med sin klare, minimalistiske utforming passer Cool Control 0,6 l til alle kaffemaskinene fra JURA.

 

Perfekt melkeresultat

Ferskt, finporet melkeskum for hippe motedrikker som flat white, er alltid garantert med Cool Control. Årsaken til dette er at melken holdes konstant avkjølt ved en optimal temperatur på 4 °C. Nivåvisningen sørger for at du aldri glemmer å fylle på melk i tide.

 

Hygiene på en enkel måte

Skreddersydde pluggforbindelser sørger for lufttette overganger mellom melkebeholder, melkeslange og melkedyse. Med omplugging i en håndvending garanteres optimal hygiene, både ved tilberedning av kaffespesialiteter med melk og i den påfølgende rengjøringen av melkesystemet. Beholder i rustfritt stål, sugelanse og adapter tåler oppvaskmaskin og kan dermed rengjøres på et øyeblikk.

Detaljer
Pris 1999,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Jura Cool Control 6 dl Sort melkekjøler
Din vurdering