Jura Rengjørings- og rensetabletter (25 stk)

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
24190
519,00 kr 590,00 kr

JURA rensetabletter/ rengjøringstabtelter, forpakning med 25 stk. 

De nye 3-fase-rengjøringstablettene er et resultat av intens, innovativ forskning. De gir enda bedre effekt i kraft av en ekstra beskyttelsesfase som beskytter kaffemaskinen varig mot mineralavleiringer. Bruken er like lettvint som før.

Rating:
80%
12%

Jura rensetabletter 25 stk. Effektiv rengjøring, langvarig beskyttelse Vedlikehold av Jura helautomatiske kaffemaskiner og en hygienisk håndtering av melk, kaffe og vann er avgjørende for kaffe kvalitet vil forbli på sitt beste.

 

Hver helautomatisk kaffemaskinen fra JURA har et vedlikeholdsfritt bryggkammer, som er selvrensende, kun med bare ett trykk. Jura`s forskere har utviklet en fantastisk rengjøring tablett. Som et resultat av intensiv forskning, har tablettene økt rengjøring- og beskyttelseseffekten markert. 

 

Rengjøring, pleie og beskyttelse i ett
 

Avgjørende for alltid perfekt kaffekvalitet er optimal pleie av kaffemaskinen og hygienisk håndtering av melk, kaffe og vann. Kaffemaskinene fra JURA er lette å pleie. Hver av dem har en vedlikeholdsfri trakteenhet som rengjør seg selv med ett tastetrykk.
De originale rengjøringstablettene fra JURA har bestått sin prøve millionvis av ganger, og optimeres og videreutvikles kontinuerlig av laboratorieteamet vårt. De nye 3-fase-rengjøringstablettene er et resultat av intens, innovativ forskning. De gir enda bedre effekt i kraft av en ekstra beskyttelsesfase som beskytter kaffemaskinen varig mot mineralavleiringer. Bruken er like lettvint som før.

Slik virker rengjøringsprosessen

Start helt enkelt rengjøringsprogrammet med ett tastetrykk.

Fase 1: Rengjøring
Trakteenheten og traktesilen skylles grundig med 80 °C varmt vann. Rengjøringstablettenes høyeffektive formel fjerner rester av kaffefett og kaffeolje som kan forringe kaffens smak og kvalitet.

Fase 2: Pleie
I den andre fasen, som er pleiefasen, forsegler spesielle virkestoffer de respektive komponentenes overflater og forhindrer at kaffegrut og kaffefett kan feste seg på nytt.

NY fase 3: Beskyttelse
I den nyutviklede, tredje fasen beskytter såkalte kompleksdannere kaffemaskinen varig mot mineralavleiringer.

Detaljer
Pris 590,00 kr
Bruksanvisning

Sikkerhetsblad

Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Jura Rengjørings- og rensetabletter (25 stk)
Din vurdering
Andre kunder kjøpte også: