Wilfa uniform Kaffekvern WSFB2-200B

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
605778
4199,00 kr

Wilfa uniform Kaffekvern WSFBS-200B

Kaffekvern med ekte malverk som gir deg deilig nykvernet kaffe til enhver anledning. Du kan justere malningsgraden i 41 innstillinger fra grovmalt til espressomalt, den har timerfunksjon for korrekt mengde kaffe hver gang samt skjult kabeloppbevaring, egen app og vekt.

 

 

 

Wilfa uniform Kaffekvern WSFBS-200B

Wilfas nye kaffekvern med forbedret og oppgradert digital presisjonsvekt. Gjennom flere år har Wilfa jobbet med hovedfokus på å utvikle produkter som gir deg den optimale kaffesmaken. Nøkkelen til god kaffe ligger i kverningen.

Den beste kaffen får du ved å kverne dine egne kaffebønner! Nå kan du kverne nøyaktig ved fem ulike kverningsgrader, velg mellom kokmalt, filtermalt, franskpresset, mocca (til mokka-koker) og aeropress.

Wilfa Svart Uniform kaffekvernen er designet i samarbeid med den velrenommerte kaffekjenneren Tim Wendelboe og byr på 41 ulike kverneinnstillinger, auto-stop sensor, samt en innebygd kjøkkenvekt som er svært nøyaktig.

 

58mm brede og flate kvernhoder i rustfritt stål

Kvernhodene gir jevnere partikkelstørrelse for søtere kaffe og fyldigere munnfølelse. De er i rustfritt stål som er produsert i Italia.

41 justeringstrinn med presis kverning

Kaffekvernens justeringstrinn kverner sakte og presist for espresso, Aeropress, Pour over, filterkaffe, presskanne og andre bryggemetoder. Uniform kverner bønnene sakte for å hindre at kaffebønnene blir overopphetet for så å miste aroma og smak.

Inkludert digital presisjonsvekt

Lokket på kaffekvernen er en Uni presisjonsvekt. Med nøyaktighet på 0,1 gram passer vekten perfekt til å veie mengde kaffebønner til kaffen du skal lage. Den er fin å ta med på hytta, på tur i marka eller på fjellet slik at du kan veie kaffebønner der du er.  Vekten kan også brukes til å veie annet enn kaffe, som gjør den til en allsidig hjelper på kjøkkenet.

Vi anbefaler å bruke den medfølgende silikonputen på vekten når du skal brygge kaffe på vekten eller måle opp varm væske. Det er fordi plutselig økning i temperatur kan påvirke nøyaktigheten til vekten.

Vekten kan enkelt nullstilles etter en beholder er plassert på vekten og tidtaker. Den har oppladbart batteri som lades med USB-C-kabel og har en varighet på ca. 20 timer når den er fulladet.

Auto-stopp

Kverningen stoppes automatisk etter at den siste bønnen har blitt malt.

Lett å rengjøre

Anti-statisk kaffebeholder i rustfritt metall reduserer kaffestøv. En liten børste er inkludert.

Solid konstruksjon

Kaffekvernen er laget i solid stål og aluminium.

Medfølgende App

Kvernen og vekten kan kobles til Wilfa Svart app via bluetooth. Appen viser deg det perfekte blandingsforholdet mellom kaffe og vann, til den aller siste dråpe. Du finner også hjelpsomme tips, triks og guide til hvordan lage perfekt kaffe. Last ned app her: iOS og Android

Godkjent av the European Coffee Brewing Centre (ECBC)

Svart Uniform Kaffekvern er en av tre kaffekverner i Europa som er godkjent av The European Coffee Brewing Center. Det er et uavhengig testorgan som tester og godkjenner kaffeutstyr for både det private og profesjonelle markedet. ECBC tester kaffekvernene i presisjon i malingsgraden, at kvernen leverer konsistent, temperatur og hvor mye kafferester som blir igjen.

Kaffekvern, Matt Sort, 41 innstilinger, App-tilknyttning, 58mm Flat Burn kvern, Auto stop v/tomt for bønner, inkl. oppladbar vekt BEST I TEST

 

Mål og vekt

Høyde (cm) 29,40
Bredde (cm) 14,80
Dybde (cm) 14,80Coffee grinder ANBEFALT AV BARISTA TIM WENDELBOE!

PDF Produktark

 

Detaljer
Pris 4199,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Nei
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Wilfa uniform Kaffekvern WSFB2-200B
Din vurdering