Filter Camfil posefilter Hi-Flo XLT 612787

Logg inn og hent gratis i Oslo eller få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.
På lager
SKU
Camfil612787
999,00 kr 1699,00 kr

Filter Camfil posefilter 612787

Hi-Flo II XLT 7
HFGX-F7-490/592/640-8

41%

Filter Camfil posefilter 612787

Posefilter brukes i HVAC-applikasjoner som sluttfilter i industrielle, kommersielle og boligapplikasjoner og som forfilter i HEPA-installasjoner.

 

Posefilter er de mest vanlige ventilasjonsfilter i HVAC-systemer til industrielle og kommersielle applikasjoner, i tillegg til at de brukes i boliger for å forbedre innendørs luftkvalitet, IAQ, og komfort. Filtrene for tilluft brukes i første og andre filtreringstrinn, enten som komplette filtreringsløsninger til disse applikasjonene, eller som forfilter til renromsapplikasjoner. Filtrene brukes også til avtrekksluft eller i resirkulasjonssystemer for å beskytte luftbehandlingsenhetene. Posefilter har en signifikant høyere kapasitet for støvoppsamling og lengre levetid enn andre filter.

Hi-Flo filter er designet for høy yteevne. Produktene og produktmaskinene er utviklet av Camfil, og omfattende tester er utført for å kunne oppnå best mulig yteevne.

Hi-Flo-serien gir deg energieffektive ventilasjonsfilter med unik yteevne og et bredt bruksområde. Hi-Flo filtrene er designet til å passe alle former for kommersielle og industrielle HVAC-installasjoner. Filtrene renser luften for partikler og forbedrer innendørs luftkvalitet (IAQ) og derved arbeidsmiljøet.
Når luften flyter så fritt som mulig gjennom posene i et ventilasjonsfilter med lav motstand, vil filteret fungere bedre. Hos Hi-Flo-filtrene gjøres dette med koniske lommer og et spesielt sømdesign og syteknikk. Posekonstruksjonen distribuerer luft over hele filterflaten for maksimal anvendelse av filtermediet. Filterposene har en avsmalende form og berører ikke toppen eller bunnen på aggregatet. Filtermediet er utviklet for å senke energikostnadene for i HVAC-systemer. Starttrykkfallet er lavt, og vil ha en flat kurveutvikling over tid. Partikkeleffektiviteten oppfyller kravene i henhold til den europeiske standarden ISO 16890 for innendørs luftkvalitet (IAQ). Alle disse funksjonene reduserer livssykluskostnadene for Hi-Flo filter vesentlig. Hi-Flo serien har en robust og aerodynamisk utformet ramme for optimal distribusjon av luften. Hi-Flo-familien er Eurovent-sertifisert og P-merket.

 

  • Filtermateriale med nyeste glassfibermedia
  • Meget lavt starttrykkfall
  • Meget flat utvikling i trykkfall
  • Innovativ posedesign for best mulig luftfordeling
  • Koniske poser
  • Helstøpt og stabil frontramme i gjenvunnet plast
  • Mindre energiforbruk


Hi-Flo II XLT 7
HFGX-F7-490/592/640-8
ePM1 60%

Detaljer
Pris 1699,00 kr
Leiepris Ta kontakt for pris
Is Pakke i Postkassen Available Ja
Økologisk Nei
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Filter Camfil posefilter Hi-Flo XLT 612787
Din vurdering